Cel mai puternic tratament pentru călcâie crăpate. În doar câteva zile vei avea din nou picioarele fine

În timpul verii, mai ales, o mulțime de persoane se confruntă cu probleme ale picioarelor. Fie că este vorba despre picioare urât mirositoare sau de călcâie crăpate, aceste probleme sunt greu de acceptat pentru multe persoane.

01 aug. 2018, 13:59
Cel mai puternic tratament pentru călcâie crăpate. În doar câteva zile vei avea din nou picioarele fine

Pentru că este sezonul în care picioarele pot fi libere și trebuie să arate foarte bine, îți prezentăm un remediu complet natural pe care îl poți încerca și tu acasă. Nu te costă nimic, ingredientele le ai deja în bucătărie și în trusa personală, iar în decurs de o săptămână vei vedea niște schimbări uimitoare ale picioarelor tale. Vor deveni din nou fine și catifelate și vei putea purta papucii sau sandalele favorite.

Iată de ce ai nevoie pentru acest tratament:

4-5 litri de apă caldă

3 linguri de bicarbonat de sodiu

o piatră ponce

cremă

ulei de lavandă.

Se pune apa într-un lighean și se adaugă bicarbonatul de sodiu, precum și câteva picături de ulei esențial de lavandă. Uleiul nu este obligatoriu să fie adăugat, însă are proprietăți antibacteriene foarte bune care ajută la curățarea eficientă a picioarelor. De asemenea, dacă dorești, poți adăuga și câteva picături de ulei de arbore de ceai, pentru un tratament mai rapid sau de ulei de mentă.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com