Cele două culori pe care nu ar trebui să le porţi niciodată împreună FOTO

Am susținut mereu ideea că nu e mare filozofie să combini culori în vestimentație dacă ții cont de câteva reguli simple. Poți să fii îndrăzneață și dacă nu asociezi o multitudine de culori. Totuși, regula cu ”negrul merge la orice” pare să nu fie întotdeauna valabilă. Combinat cu unele culori, negrul înseamnă eșec și riști să te arate toată lumea cu degetul.

13 ian. 2018, 04:58

Iată care este combinația de culori interzisă în modă. Evită pe cât posibil să o porți pentru că, altfel, vei arăta ca o albinuță, scrie divahair.ro.

Citeşte şi Controverse vestimentare la Globurile de Aur. Actriţe celebre au purtat ţinute negre pentru a protesta împotriva violenţelor sexuale

Galben și negru-Combinația interzisă

Micuță, hărnicuță, cu dungi galbene și negre, albinuța este, cu siguranță, una dintre cele mai simpatice insecte. Cu toate astea, culorile ei nu se potrivesc sub nici o formă pe ținuta unei adevărate fashioniste. Vrei să fii la modă, nu să pozezi pentru albumul cu insecte. Prin urmare, evită negrul și galbenul în aceeași ținută! Aceasta este combinația interzisă!

Dacă îți place foarte mult culoarea galben, vezi mai în jos câteva ținute și combinații cu această nuanță!

Galben și alb

Această combinație este ideală ca să fii la modă în acest an. Îți oferă o notă de eleganță, dar în același timp ținutele cu această combinație pot fi purtate și în stil casual. Pantaloni galbeni, cămașă albă sau ie, o geantă roșie și tocuri și ești perfectă.

Citeşte şi Feng Shui 2018. Ce culori să porţi în Anul Câinelui de Pământ pentru a avea noroc tot anul

Galben și kaki

O combinație foarte reușită dacă ne gândim că kaki nu este atât de îndepărtat de galben. Poți opta pentru acest mix dacă ai în plan o ieșire cu fetele sau o plimbare prin parc, spre exemplu. Alege o pereche de pantaloni galbeni, un tricou kaki și încălțăminte din aceeași nuanță. Nu uita de atitudine! În fond, ea dă tonul ținutei.

Galben și roșu

Wow! Ce combinație îndrăzneață! Deși, la prima vedere, galbenul nu se potrivește sub nici o formă cu roșul, ei bine, află că această combinație este super la modă. Dacă ești o fire mai extravagantă, poți să porți o bluză galbenă și o pereche de pantaloni într-o nuanță de roșu. Însă, dacă ești mai timidă, dar cu dorințe de fashionistă, optează pentru o rochie galbenă la care să asortezi accesorii roșii. Nu îți fie teamă să îndrăznești!