Cele două feţe ale fiecărui semn zodiacal

Nu putem deveni fericiți, dacă nu am fost cândva triști, nu cunoaștem plăcerea, dacă nu știm ce este durerea. Semnele zodiacale pot fi caracterizate, în funcție de plusuri și minusuri, iar azi vom afla care sunt cele două laturi ale fiecărei zodii în parte.

11 aug. 2017, 20:18
Cele două feţe ale fiecărui semn zodiacal

BERBEC

Berbecii abundă de energie și iubesc viața. Sunt conduși de pasiune, motivație și ambiție. Berbecii luminează locul unde se află. Sunt încrezători și pasionali și nu se dau înapoi de la nimic.
Pe de altă parte, se supără repede și pot ajunge să fie agresivi uneori. Se înfurie dacă lucrurile nu ies așa cum își doresc și au dificultăți în a-i asculta pe cei din jur.

TAUR

Taurul muncește din greu pentru a-și asigura stabilitatea. Își doresc un partener care să fie cu picioarele pe pământ. Taurul este un semn zodiacal devotat care iubește micile plăceri ale vieții. Sunt ușor de iubit, de încredere și loiali. Uneori pot fi încăpățânați, rigizi și se întâmplă să nu își țină promisiunea.

GEMENI

Gemenii au câte o personalitate pentru fiecare față. Da, se pare că ei chiar au personalitate duală. Sunt buni prieteni, deschiși și sociabili. Ei nu se lasă influențați de problemele zilnice și trec ușor peste eșecuri. Gemenii au mulți prieteni și preferă aventura. Uneori pot fi superficiali și impulsivi, fiind des afectați de anxietate sau depresie.

RAC

Racii au foarte multe caracteristici pozitive, însă nu au încredere în propriile forțe. Sunt empatici, le pasă în permanență de cei din jur și îți permit să le plângi pe umăr ori de câte ori ai o porblemă. Sunt ființe creative, bânde și sensibile.

Citeşte mai mult pe secretele.com

Citeşte şi HOROSCOP. Femeia fără suflet-pereche din zodiac