Cele mai frumoase târguri de Crăciun

Târgurile de Crăciun, printre cele mai populare destinaţii ale momentului. Majoritatea oraşelor din Europa, cu tradiţie în organizarea acestor evenimente, îmbracă straie de sărbătoare şi îşi aşteaptă turiştii cu tot felul de atracţii specifice sărbătorilor de iarnă.

06 nov. 2017, 11:16
Cele mai frumoase târguri de Crăciun

De la mijlocul lunii noiembrie până de Crăciun, cele mai frumoase locuri din Viena se transformă în pieţe magice. La intrarea în Piaţa Primăriei, vizitatorii sunt atraşi, pe lângă ofertele de cadouri, dulciuri şi băuturi calde, de cele două uriaşe patinoare şi de parcul amenajat special pentru copii.

O excursie aici de 4 zile, în decembrie, costă în jur de 350 de euro. Preţul include transportul cu avionul, cazarea la hotel central de 4 stele, micul dejun şi turul oraşului asistat de un ghid român.

Şi americanii pun mare preţ pe sărbătoarea Crăciunului. Turiştii îşi doresc cel mai mult să vadă bradul ridicat, în New York, care, prin traditie trebuie să aibă înălţimea de minimum 20 de metri. Aici, în fiecare iarnă, Moş Crăciun vine pentru a lua micul dejun alături de copii, iar elfii le fac cadou jucării.

O vacanţă de şapte zile în New York, în decembrie, ajunge să coste circa 1.000 de euro. Preţul include zborul, cazarea la hotel de 4 stele şi un tur asistat de ghid.

Dacă vreţi să rămâneţi în ţară, puteţi alege Sibiul. Atracţia principală a Târgului de Crăciun din acest oraş este atelierul lui Moş Crăciun. Ediţia de anul acesta începe pe 17 noiembrie, cu 90 de expozanţi.

Un sejur de 3 zile care include doar cazarea la hotel de trei stele, mic dejun şi un tur a oraşului, costă între 69 şi 110 euro de persoană.

Citeşte şi Crăciunul în stil eco! 6 beneficii ale bradului artificial