Cele zece greşeli de beauty care te îmbătrânesc.Tu le comiţi?

Tu știi ce greșeli de beauty îți adaugă câțiva ani pe chip? Află acum pentru a ști ce să nu faci.

01 dec. 2015, 11:05
Cele zece greşeli de beauty care te îmbătrânesc.Tu le comiţi?

Folosești pudra greșită – pudra are rolul de a matifia tenul însă, dacă nu alegi o pudă potrivită, riști ca tenul tău să fie încărcat și ridurile să fie evidențiate. Pentru a evita asta, folosește o pudră cu o formula HD.

Nu folosești o bază de machiaj adecvată – fondul de ten și machiajul nu se vor așeza așa cum trebuie dacă nu folosești o bază hidratantă înainte. Este recomandat să folosești o cremă pe bază de silicon.

Îți vopsești părul într-o singură culoare – după o anumită vârstă, o singură culoare nu este suficientă pentru părul tău. Așadar, apelează la șuvițe pentru a îți întineri chipul.

Nu îți exfoliezi pielea – prin exfoliere nu numai că sunt îndepărtate celulele moarte, dar este stimulată și regenerarea pielii.

Nu folosești măști hidratante pentru păr – odată cu trecerea anilor, părul tău devine din ce în ce mai tern și își recuperează strălucirea numai dacă este hidratat corespunzător.

Folosești machiaj negru pentru ochi – ceea ce nu este greșit în adolescență însă, odată ce ridurile apar, machiajul negru este interzis.

Nu îți conturezi sprâncenele – sprâncenele sunt foarte importante, așa că e necesar să le conturezi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.