Celine Dion, o nouă DRAMĂ în familie. Soţul şi fratele i-au murit de CANCER, iar acum cumnatul ei are aceeaşi BOALĂ

Celine Dion si-a pierdut tatal, sotul si fratele din cauza cancerului, iar acum o alta ruda a cantaretei a fost diagnosticata cu aceasta boala.

27 aug. 2016, 20:18
Celine Dion, o nouă DRAMĂ în familie. Soţul şi fratele i-au murit de CANCER, iar acum cumnatul ei are aceeaşi BOALĂ

Celine Dion a aflat ca si sotul surorii sale, Liette, Guy Poirier, a fost diagnosticat si cu cancer. Artista a fost devastata de pierderile pe care le-a suferit la inceputul lui 2016, cand iubitul sau, Rene Angelil, a murit fix la doua zile dupa ce s-a stins fratele ei, Daniel, conform Hello Magazine.

Drama lui Celine Dion. La două zile după ce şi-a pierdut soţul, sâmbătă i-a murit fratele

Celine Dion le-a declarat celor de la revista Echos Vedetter ca boala i s-a raspandit lui Guy chiar si la plamani, creier si in oase. El urmeaza acum un tratament in centrul Maison Adhemen-Dion, o resedinta care ii ajuta pe bolnavii de cancer sa se recupereze. Acest centru a fost numit dupa Adhemar, tatal lui Celine Dion, care a murit in 2003 de cancer osos.

Nu este prima tragedie prin care trece Liette. In mai 1993, si-a pierdut fiica de 16 ani, Karine, din cauza fibrozei chistica. Fiind intr-o suferinta crunta, Karine a murit in bratele lui Celine, in timp ce aceasta ii canta la ureche melodia The Birds of Happiness, iar moartea nepoatei ei a facut-o pe Celine sa devina protectoarea organizatiei Cystic Fibrosis, din Canada.