CFR Cluj rămâne penalizată cu încă patru puncte. FRF i-a respins recursul

Comisia de Recurs a FRF a respins memoriul făcut CFR Cluj la decizia Comisie de Disciplină, care a penalizat gruparea ardeleană cu patru puncte, din cauza datoriilor financiare înregistrate la 31 octombrie 2015.

08 mart. 2016, 13:10
CFR Cluj rămâne penalizată cu încă patru puncte. FRF i-a respins recursul

Respinge recursul declarat de SC Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA împotriva Hotărârii nr.27 din 22.02.2016 pronunţată de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare„, se arată în decizia Comisiei de Recurs.

Comisia de Disciplină a FRF a decis în şedinţa din 22 februarie sancţionarea echipei CFR Cluj cu retragerea a încă patru puncte în clasamentul Ligii I, după ce anterior i-au mai fost scăzute şase puncte, din cauza datoriilor finaciare,

Tot marţi, comisia a redus de la şase luni la două suspendarea dictată de Comsia de Disciplină în cazul antrenorului echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, pentru că a pariat. De asemenea, penalitatea financiară a fost redusă de la 100.000 de lei la 50.000 de lei. Noua periaodă de suspndare este valabilă din 8 iunie.

Citeşte şi CFR Cluj, penalizată cu încă patru puncte. Ardelenii au pierdut 10 puncte la „masa verde”

Admite recursul declarat de Şumudică Marius Ninel. Desfiinţează Hotărârea CDE nr.3/29.02.2016. Sancţionează antrenorul Şumudică Marius Ninel cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 2 (două) luni şi penalitate sportivă de 50.000 lei. În temeiul art.37.4 din RD, având în vedere acordul expres al părţilor, suspendă executarea prezentei hotărâri pentru o perioadă de 3 luni, începând cu data de 08.03.2016. Ia act că recurentul nu solicită cheltuieli de judecată. Definitiva si executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare„, este hotărârea Comisie de Recurs în cazul lui Şumudică.

La 29 februarie, antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru şase luni din orice activitate legată de fotbal, deoarece ar fi pariat pe mai multe meciuri din Liga I. Tot atunci, Şumudică a primit şi o penalitate sportivă de 100.000 de lei.

În urma decizie de marţi, Şumudică poate sta pe banca tehnică a echipei sale la partida Steaua – Astra Giurgiu, din cadrul primei manşe a semifinalelor Cupei Ligii Adeplast, care se va disputa miercuri, de la ora 17.00, pe Stadionul Nicolae Dobrin din Piteşti.