CFR CLUJ s-a calificat în sferturile Cupei Ligii: 3-2 cu CSU Craiova la PENALTY-URI

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după ce a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, pe teren propriu, într-un meci în care rezultatul a fost 0-0 după 120 de minute.

11 aug. 2016, 19:21
CFR CLUJ s-a calificat în sferturile Cupei Ligii: 3-2 cu CSU Craiova la PENALTY-URI

CFR CR Cluj a ratat un penalty în finalul primei reprize, când Calancea a apărat șutul lui Petrucci (minutul 45+1). La faza ce a dus la acel penalty, Calancea îl faultase pe Bud și ar fi putut fi eliminat. Repriza secundă a fost lipsită de ocazii clare. CFR a fost aproape de gol în minutul 98, prin Nascimento. Echipa craioveană a fost destul de periculoasă în minutele 118 și 120+1, prin Ivan, ultima oară din lovitură liberă.

La loviturile de departajare, Petrucci și-a luat revanșa în fața lui Calancea. Cristian Lopez, Davide Petrucci și Nascimento au transformat pentru clujeni, iar pentru craioveni au punctat Hristo Zlatinski și Nuno Rocha. De la gazde au ratat Tiago Lopes și Cristian Bud, iar de la oaspeți, Nicușor Bancu, Andrei Ivan și Bogan Vătăjelu. Toți craiovenii care au ratat au trimis peste poartă.

CFR va juca în sferturi de finală împotriva lui ASA Târgu Mureș, pe 7 sau 8 septembrie.