CHEFI LA CUŢITE. Cea mai exotică reţetă din istoria show-ului culinar. Ce a gătit o concurentă. Chefii au rămas muţi FOTO

Farfurii spectaculoase, mâncăruri apetisante, insecte care l-au făcut pe chef Dumitrescu să zboare de pe scaun, foști concurenți din sezoanele trecute care au venit să le facă juraților surprize, dar și multe glume în platou, toate au fost ingredientele unei seri perfecte.

21 mart. 2017, 13:36

Seara de marți continuă la Antena 1 cu o nouă porție de adrenalină. Cel puțin pentru chef Florin, care nu scapă nici de data aceasta de insecte. Nistor, fostul său concurent din sezonul al doilea, îi face o surpriză pe care s-o țină mintă toată viața: gătește lăcuste, gândaci și viermi, spre disperarea juratului care vede peste tot pe unde întoarce privirea numai insecte.

Citeşte şi CHEFI LA CUTITE 2017 LIVE VIDEO ANTENA 1: Chef Scărlătescu, cerut în direct în căsătorie

Dar surpriza serii vine de la o concurentă care a trăit 20 de ani în Japonia și care le gătește celor trei chefi carne de piton.

Dacă aceștia își vor da seama ce anume au gustat și cum vor reacționa când află că un piton tronează în farfuriile lor rămâne de văzut.