CHEFI LA CUTITE 2017: Ce concurenţi au fost „varză”. Juraţii au decis eliminaţii!

Sezonul al patrulea ”Chefi la cuțite” începe să-și ia cu adevărat primele porții de adrenalină. Chefii sunt în căutarea celor mai buni concurenți selectați în prima etapă, la jurizarea pe nevăzute.

24 oct. 2017, 18:06
CHEFI LA CUTITE 2017: Ce concurenţi au fost „varză”. Juraţii au decis eliminaţii!

UPDATE CHEFI LA CUTITE 2017: Jurații au decis cine pleacă acasă! Salata i-a scos din concurs pe capete. Dar pe unii i-a ridicat în ochii chefilor

Doar 64 de candidați mai sunt în cursa către echipele finale ale chefilor, iar adrenalina, emoțiile și suspansul par să fi atins apogeul la ”Chefi la cuțite”! Rândurile se strâng din ce în ce mai mult, căci fiecare dintre jurați își va forma o echipă de doar șase oameni, cu care va lupta spre titlul sezonului cu numărul patru. 


CHEFI LA CUTITE 2017: Fiecare vrea ce-i mai bun pentru echipa sa, așa că, după prima probă din Bootcamp și poate cea mai grea, unde unii au făcut față, iar alții au plecat acasă, o nouă provocare este lansată concurenților. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își așteaptă coechipierii finali pentru a lupta împreună către marele titlu!

Ingredientul vedetă al celei de-a doua probe este…salata! „Ne interesează gustul, dar și creativitatea, inventivitatea și, nu în ultimul rând, tehnica”, spun chefii.

Chef Scărlătescu taie în carne vie: „Ce să vezi? Ei au luat-o ca pe o joacă! Omul care își dorește cu adevărat să intre în concurs nu se apucă de râs și de dansat!”

Cea de-a doua proba a Bootcampului i-a pus pe concurenți în fața celui mai banal ingredient: salata. La prima vedere, nimic nu pare să-i împiedice să-și ducă la bun sfârșit strategia de a-i impresiona pe chefi și de a rămâne în una dintre cele trei echipe.