Ce diferenţă de vârstă este între Sorin Bontea şi soţia lui. S-au căsătorit la cantină!

Sorin Bontea și soția sa sunt împreună de peste 30 de ani și au împreună doi copii. Bontea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi de la noi din țară. Celebrul bucătar se mândrește cu o carieră de succes în domeniul gastronomiei, fiind renumit pentru preparatele și modul său de a găti, dar și pentru aparițiile sale televizate.
Filip Stan
13 mai 2024, 17:34
Ce diferenţă de vârstă este între Sorin Bontea şi soţia lui. S-au căsătorit la cantină!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început filmările la Masterchef România, PRO TV. Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV, a declarat că este foarte bucuros că cei trei s-au întors în echipa lui.

Cei trei bucătari deja au filmat promo pentru noul sezon Masterchef și au declarat că le-a fost dor de telespectatori.  Sorin Bontea, unul dintre cei mai îndrăgiți chefi bucătari din România, are nu doar o carieră de succes, dar și o familie frumoasă, alături de care se simte împlinit.

Dincolo de imaginea de jurat, pe care a afișat-o pe micul ecran, în proiectele de televiziune din care a făcut parte, Sorin Bontea preferă să își țină viața personală cât mai ferită de lumina reflectoarelor.

Sorin Bontea și soția sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 3 decenii. Deși celebrul bucătar este mereu în atenția publicului, puțini sunt cei care o cunosc pe mama copiilor săi. Iată ce diferență de vârstă este între chef și soția sa!

De asemenea, pe lângă viața profesională la care mulți doar speră să o aibă, Sorin Bontea se mândrește și cu o familie frumoasă, fiind împreună cu soția sa de peste 3 decenii. Cheful și partenera sa de viață au împreună doi copii minunați de care se bucură zilnic.

Iulian și Miruna, cei doi copii ai cuplului, au moștenit pasiunea pentru gătit, dar și spiritul aventuros al tatălui lor. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, este atras de raliuri, iar Sorin Bontea îl sprijină și este extrem de mândru de parcursul său.

Am emoții de fiecare dată când îl știu la volan, dar am încredere în el! Weekendul acesta Iulian a obținut locul I, în prima etapă a sezonului 2023 din Romanian Endurance Series, după 24 de tururi parcurse. Bravo, băiatul meu! Sunt mândru de tine!”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram, în urmă cu ceva timp, la unul dintre evenimentele la care a venit să își sprijine fiul.

Pe de altă parte, mezina familie, Miruna, are 21 de ani și este studentă la o facultate de design din Barcelona. În timpul liber, tânăra gătește și chiar l-a surprins pe tatăl său cu un preparat dulce la emisiunea culinară la care a fost jurat.

Imi place să gătesc. Tata m-a învățat mereu că bucătăria e o artă și sunt foarte bucuroasă că i-am moștenit talentul. (…) Tata m-a învățat să fac lava cake și am facut de mai multe ori rețeta, acasă, împreună.

Tata m-a învățat să gătesc de când eram mică. Cel mai mult îmi place să fac deserturi, chiar dacă e mai greu să gătești un desert decât un fel principal”, a declarat Miruna în urmă cu 3 ani.

Sorin Bontea este mereu în fața camerelor de filmat, fiind o prezență constantă în mediul online și la televizor. Pe de altă parte, soția celebrului bucătar, nu obișnuiește să fie în lumina reflectoarelor. Femeia este absentă și pe rețelele de socializare, fiind discretă în legătură cu viața sa personală.

Dan Negru dă de pământ cu Antena 1, după ce s-a aflat de revenirea la Pro TV a lui Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea: „Aroganța a trântit și bussinesuri mari”

Cu toate acestea, mulți fani s-au întrebat detalii despre partenera de viață a chefului, printre care și vârsta acesteia. Ei bine, diferența dintre Sorin Bontea și mama copiilor săi este de doar 1 an, aceasta având vârsta de 53 de ani.

Sorin Bontea s-a îndrăgostit la prima vedere de partenera sa de viață și a invitat-o imediat la o întâlnire, acolo unde i-a oferit un trandafir roșu.

Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Aveam 24 de ani eu și 23 de ani nevastă-mea când ne-am căsătorit. Nunta a fost la cantină”, a povestit Sorin Bontea.

Ce etnie are chef Sorin Bontea. Este foarte mândru de originile sale

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, ce etnie are Sorin Bontea. Ei bine, chef-ul nu s-a acuns niciodată și a vorbit despre originile sale atunci când a fost întrebat.

Așadar, chef Sorin Bontea este oltean, însă născut în București. De fapt, părinții lui sunt din zona Olteniei.

El provine dintr-o familie cu patru frați, ei fiind cel mai mic. Chef-ul a recunoscut că nu a avut o viață ușoară, din cauza neajunsurilor financiare, învățând de mic ce înseamnă munca grea.

Sorin Bontea a spus că, deși nu i-a fost ușor, nu a fost niciodată invidios, ci a luptat pentru visurile sale.

‘N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați. Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu.

Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri. Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice.

Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă”, a declarat Sorin Bontea în podcastul lui Mihai Morar.

Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef

Șefii din ProTV sunt foarte optimiști că prezența celor trei chefi în emisiunea Masterchef va crește foarte mult audiențele. Tocmai de aceea, ca să-i convingă să revină la show-ul care i-a făcut celebri, șefii postului tv le-au oferit la schimb sume de bani cu adevărat importante.

Potrivit unor surse, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu erau răsplătiți cu circa 300.000 de euro pe an la Antena 1 pentru emisiunea „Chefi la cuțite”. Și, totuși, în ciuda câștigurilor generoase, cei trei chefi erau nemulțumiți că veneau sume de bani colosale din publicitate, dar la ei nu ajungea nimic.

Așadar, ProTV a decis să le ofere dublu celor trei chefi ca să-i convingă să plece de la Chefi la Cuțite și să revină la Masterchef, emisiunea care i-a făcut celebri în urmă cu circa 12 ani. Adică, cei trei bucătari ar lua 600.000 de euro pe an la ProTV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 9 iunie 2024. Racilor li se schimbă radical viața
Capital.ro
S-a schimbat harta LÂNGĂ ROMÂNIA. S-a anunțat modificarea teritoriului
Playtech.ro
O româncă a avut șocul vieții ei când a ajuns pe plaja din Mamaia! Cât a ajuns să coste un frappe
DailyBusiness
Produsul care s-a transformat din necesitate în lux. Nu mulți și-l mai permit!
Adevarul
Cum construiește propaganda rusă un adevărat „complex Mesia“ în jurul tiranului Vladimir Putin
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Cele mai bune cauciucuri de vară. Cum le alegi ca să nu ai probleme
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
Așa se pregătesc pentru noul sezon Daniela Crudu, Roxana Vancea sau Andreea Bălan! TOP 30 sexy-vedete după care soarele e înnebunit
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
Lege pentru toate BLOCURILE din România. Regulile de care NU POATE scăpa absolut niciun proprietar
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut. Actrița i-a șocat pe toți fanii cu apariția sa recentă la cumpărături
substantial.ro
Transfăgărășanul se Deschide Mâine, cu Aproape o Lună mai Devreme
MediaFlux
Răsturnare privind ALEGERILE LOCALE! De abia acum s-a AFLAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'