CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018, finală de poveste. Secretul marelui câştigător a fost DEZVĂLUIT

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018. După numeroase bătălii culinare în care concurenții au încercat să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită să câștige, cel mai așteptat moment al competiției „Chefi la cuțite” se apropie cu pași repezi!

25 iun. 2018, 14:10
CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018, finală de poveste. Secretul marelui câştigător a fost DEZVĂLUIT

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 este Bogdan Vandici.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: Marlena Botezatu și Cristina Pavel din echipa verde a lui chef Bontea şi Bogdan Vandici din echipa albastră a lui chef Dumitrescu merg în finală.

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Decor și intrare de nuntă! ”Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” Răspunsul a fost: ”DAAA!”. Gina Pistol, frumusețea din marea finală. Cu o rochie transparentă, ea atrage toate privirile, și în special cea a lui chef Scărlătescu: ”Ești superbă, ești extraordinară!”

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Finaliștii ”Chefi la cuțite” își aleg ajutoarele: ”L-am simțit puțin emoționat pe Bogdan”

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: CRIZĂ de nervi, chiar în platou! Scărlătescu a dat cu vaza de pământ și s-a dezlănțuit complet! Lovitură cumplită! Cătălin Scărlătescu este profund afectat de rezultatul semifinalei. Acesta nu are nici măcar un bucătar în finala concursului „Chefi la cuțite”, iar acest lucru l-a făcut să aibă o reacție complet neașteptată!

Șocat și supărat că niciunul dintre cei doi concurenți ai săi nu a prins un loc în marea finală, Scărlătescu s-a prăbușit la podea.

De supărare, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a pus mâna pe o vază decorativă și a spart-o, în timp ce se ciondănea cu colegii de platou! Acum deja este mai mult decât evident faptul că marele câștigător al acestui sezon „Chefi la cuțite” este fie din echipa albastră, fie din cea verde!

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018 UPDATE: Surprizele se țin lanț la ”Chefi la Cuțite. Gina Pistol spune ”M-ați păcălit și de data asta” după ce a primit flori de la chefi

Provocarea finalei va avea ca temă fine dining-ul, iar fiecare dintre cei calificaţi îşi va alege o echipă cu care va lucra la foc continuu ca să pună pe bandă reţete impecabile: starter, main course şi desert. Una dintre surprizele serii este aceea că, alături de foştii câştigători “Chefi la cuțite”, Gianny Bănuţă şi Andrei Olteanu vin să jurizeze ultimele farfurii din concurs, iar experienţa lor impresionantă din domeniu şi studiile vaste îi recomandă pentru a da verdicul final. 

„A fost sezonul cu cele mai frumoase farfurii și cu cele mai gustoase mâncăruri”, au completat Chefii.

Totuși, cineva trebuie să plece acasă. Fiecare bucătar poartă acum în suflet teama eliminării, dar cu siguranță există și o doză de mândrie pentru cei care au ajuns în ultima etapă a emisiunii „Chefi la cuțite”!

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018 Update.Au mai rămas doar șase bucătari în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” și Gina Pistol a anunțat care este ultima probă, înainte de marea finală

Au fost două probe de foc și la finalul acestora, trei concurenți au părăsit competiția. Acum, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au câte doi concurenți în echipă.

Emoțiile sunt extrem de mari și miza uriașă: șase bucătari și doar trei locuri pentru marea finală! Au mai rămas atât de puțini bucătari, încât fanilor le este tot mai ușor să ghicească cine este câștigătorul.

În cele șaizeci de minute, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru a demonstra că merită un loc în ultima bătălie din cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Urmează jurizarea, în următoarea ediție a emisiunii. 

Cei trei finaliști vor fi aleși marți, 26 iunie, de la ora 20:00!

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018 Update. Cea de-a două probă i-a pus pe concurenți într-o mare încurcătură, fiindcă au fost nevoiți să gătească farfurii de fine dining. Voturile juraților au arătat că un alt concurent părăsește competiția: Răzvan Constantin, de la Echipa Galbenă.

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018 Update. După prima confruntare, au părăsit bucătăria Ştefania de la Echipa Galbenă şi Robertino de la Echipa Verde.

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Finala emisiunii „Chefi la cuțite” are loc marți, scrie a1.ro. Premiul de 30.000 de euro va merge la cel mai talentat și priceput bucătar, iar emoțiile sunt uriașe!

Citeşte şi CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2018: Luni, se cerne sita pentru premiul de 30.000 de euro. Surpriză mare!

Din sute, au rămas doar nouă bucătari, iar acum cei din cursa către marele premiu vor afla ce provocări va ascunde penultima etapă a concursului.

După numeroase confruntări în bucătărie au mai rămas doar nouă bucătari în competiție și doar trei vor merge în marea finală! Luni, 25 iunie, concurenții vor trece prin trei probe în urma cărora vor fi eliminați, rând pe rând.

La final, doar cei mai buni dintre cei buni vor intra în marea finală „Chefi la cuțite”. Cine este câștigătorul acestui sezon?

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Un bucătar plin de imaginație, cu caracter și nervi tari. Un bucătar cu mult talent culinar, capabil să facă față chiar și situațiilor limită. Un concurent cu stofă de Chef, care reușește să pregătească în timp record o rețetă gustoasă, aspectuoasă și surprinzătoare. Un bucătar care învață din greșeli și are mereu puterea să aducă magia în fiecare farfurie pe care o pregătește. Așa arată profilul unui câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite”. Așadar, dintre cei trei finaliști, doar cel care va îndeplini criteriile de mai sus va deveni marele câștigător al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Citeşte şi Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu vor să îşi deschidă un restaurant împreună. Scărlătescu: „Eu m-aş ocupa de partea financiară”

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018.  chipa albastră mizează pe doi bucătari extrem de talentați! Drumul până în penultimul punct al competiției a fost unul cu multe obstacole pentru chef Florin Dumitrescu, în sezonul de poveste al show-ului. Cu doar o confruntare pe echipe câstigată, mentorul ștrumfilor jedi este convins că cei doi bucătari care îl reprezintă pot condimenta finala, tocmai de aceea are încredere că Bogdan Vandici și Gabriel Mocanu vor duce tunica albastră și mai departe.

După opt battle-uri și șapte probe individuale indurate cu brio, cei doi concurenți vor să își ia revanșa și să demonstreze încă o dată că își merită locul în semifinală, dar merită să și câștige.

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Echipa verde, greu de învins! La fel de încrezător în oamenii săi este chef Sorin Bontea, ce pariază că cei trei bucătari profesioniști din echipa verde se vor remarca printr-o suită de preparate savuroase.

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Echipa verde ascute cuțitele! Marlena Botezatu, Cristina Pavel și Robertino Țarălungă își propun să se dueleze cât mai aprig cu rivalii, motivați de prietenia pe care au legat-o în acest concurs: „Suntem o adevărată familie! Dacă nu eram atât de uniți, nu cred că am fi ajuns atât de departe.”, afirmă aceștia.

CASTIGATOR CHEFI LA CUŢITE 2018. Chef Scărlătescu, ce și-a adjudecat cele mai multe battle-uri câștigate în acest sezon, va intra în proba semifinalei și cu cea mai mare trupă de bucătari. Amedeo Drosu, Mihai Chelaru, Ștefania Manea și Răzvan Constantin sunt convinși că abilitatea lor de a se sincroniza și de a lucra sub presiune îi va ajuta în această fază a concursului, tocmai de aceea își doresc o finală care să strălucească în culoarea galbenă.