Chestorul propus de Carmen Dan pentru a fi noul şef al Poliţiei Române refuză să accepte funcţia

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, i-a cerut marţi premierului Mihai Tudose să-l demită pe Bogdan Despescu ca urmare a scandalului provocat de poliţistul arestat pentru pedofilie. De asemenea, Carmen Dan l-a propus ca interimar la conducerea Poliţiei Române pe Cătălin Ioniţă, care ocupă în prezent funcţia de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA). Numai că cel propus de ministrul de Interne ca şef interimar al Poliției Române, Cătălin Ioniță, a refuzat această funcție, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 10:24
Chestorul propus de Carmen Dan pentru a fi noul şef al Poliţiei Române refuză să accepte funcţia

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, s-a întâlnit cu premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria. Despescu şi-a prezentat raportul de activitate, după ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. Carmen Dan a anunţat, marţi, că a transmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române, ea spunând că este total nemulţumită de explicaţiile pe care le-a primit din partea Poliţiei Române în cazul poliţistului pedofil.

Vă reamintim că agentul de poliţie Eugen Stan a fost acuzat că a abuzat sexual doi copii în scara unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei. Marţi, poliţistul suspectat de pedofilie a fost arestat pentru 30 de zile.