Chinurile prin care a trecut o tânără care se considera prea grasă să fie model. Cum arată aceasta

O tânără vloggeriţă şi pasionată de fitness a mărturisit bătălia pe care a dus-o cu tulburările de alimentaţie, devenind anorexică.

22 oct. 2015, 14:56

Timp de trei ani, Cami Petyn s-a supus singură unor chinuri îngrozitoare ca să fie mai slabă deoarece îşi dorea să devină model, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A primit un mesaj pe Facebook şi s-a trezit cu datorii de MII de EURO. Greşeala imensă comisă de o britanică

Aceasta le-a mărturisit utilizatorilor care o urmăresc pe canalul de Youtube cum s-a luptat cu anorexia şi bulimia, în perioada licelului.

Obişnuiam să beau alcool până vomitam. Scopul meu era să vomit de fiecare dată când beam. Mi-era teamă că oamenii se vor îngrijora din cauza mea şi apoi voi lua în greutate” a spus cu lacrimi în ochi tânără, într-un clip care a devenit viral pe internet la câteva zile după ce a fost postat.

Acum, tânăra vrea ca prin experienţa ei să îi ajute pe tinerii care trăiesc şi se lupta cu aceleaşi tulburări alimentare. 

M-am panicat şi am început sa experimentez diferite diete. Mă simţeam oribil când nu puteam slăbi. Era ca şi cum o voce din interior îmi spunea cât de hidoasă sunt. Am ajuns să mă urăsc şi să nu îmi mai suport felul în care arătam. Vomitam în fiecare zi, de mai multe ori„, a adăugat aceasta.

Citeşte şi Ce trebuie să faci pentru a trăi până la 150 de ani. Un cercetător rus are soluţia, dar nimănui nu îi place

În cele mai multe zile, ea se înfometa la şcoală, iar când ajungea acasă, se îmbăta şi vomita. Lucrurile s-au agravat şi după o perioadă îşi pierduse gustul. După trei ani de luptă cu anorexia şi bulimia, prioadă în care ajunsese în stare fragilă şi îşi distrusese stomacul, ea şi-a găsit echilibrul după ce a devenit vegetariană.