Chipciu, pe lista neagră a lui Anderlecht. Belgienii vor să scape de el la vară

La o jumătate de an după Nicolae Stanciu, Alex Chipciu va părăsi şi el Anderlecht. Presa flamandă susţine că şefii clubului s-au decis să-l pună pe lista de transferuri pe mijlocaşul în vârstă de 28 de ani, anunţându-l că îşi poate căuta echipă.

16 mai 2018, 07:13
Chipciu, pe lista neagră a lui Anderlecht. Belgienii vor să scape de el la vară

Alexandru Chipciu nu a mai prins echipa în acest sezon iar antrenorul lui Anderlecht nu se mai bazează pe serviciile internaţionalului român.

Publicaţia Anderlecht Online scrie că mijlocaşul român nu mai intră în vederile antrenorului Hein Vanhezebrouck şi va părăsi la finalul acestui sezon gruparea fostă campioană a Belgiei. Românul a fost pus pe lista de transferuri, după ce a fost folosit extrem de puţin de antrenor.

Alex Chipciu a strâns 21 de meciuri în acest sezon la Anderlecht, timp în care singura realizare a fost o pasă decisivă, în totalul de 1.275 de minute jucate. Mijlocaşul a fost cumpărat de Anderlecht de la FCSB în urmă cu doi ani, împreună cu Nicolae Stanciu. Belgienii au plătit 13 milioane de euro pentru transferurile celor doi, mai scrie sursa citată.

În acelaşi timp, în Spania, preşedintele clubului Deportivo La Coruna, Tino Fernandez, a declarat, marţi, că atacantul Florin Andone va părăsi probabil în această vară gruparea galiciană. Potrivit EFE, clauza de reziliere a jucătorului român a scăzut de la peste 20 de milioane de euro la numai şase milioane de euro, odată cu retrogradarea echipei în liga a doua.