Christian Sabbagh, momente de cumpănă de sărbători. Cum a reuşit să-şi salveze soţia şi să evite o tragedie

Momente de cumpănă pentru o vedetă chiar de sărbători. Christian Sabbagh şi-a prins la timp soţia după ce acesta a leşinat pe scări. A fost la un pas de tragedie dar prezentatorul a intervenit la timp.

07 ian. 2019, 06:57
Christian Sabbagh, momente de cumpănă de sărbători. Cum a reuşit să-şi salveze soţia şi să evite o tragedie

Christian Sabbagh şi familia lui se află într-o vacanţă la Slănic Prahova. Distracţia putea însă să se termine tragic, atunci când soţia lui Sabbagh a leşinat, pe scări. Din fericire, lângă ea se afla prezentatorul Kanal D care a reuşit să o prindă pentru ca tânăra să nu se lovească la cap.

„Am trecut prin emoţii mari, Iulia a leşinat! Norocul nostru a fost că mă aflam lângă ea şi am prins-o în braţe, i-am ferit capul, pentru că eram pe scări. Am sunat imediat la 112, iar salvarea a venit repede. Medicii au spus că a fost vorba despre o cădere de calciu, iar acum Iulia e în afara oricărui pericol, e însă sub supraveghere. Vom mai face nişte investigaţii în perioada următoare”, a declarat Christian Sabbagh, potrivit wowbiz.ro.

Iulia Sabbagh este proaspătă mămică, ea a născut în octombrie un băieţel, al doilea copil al ei şi al patrulea pentru Christian Sabbagh.