Cimitire de maşini noi. Ce se întâmplă cu autoturismele care nu au fost vândute FOTO

Publicat: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 17:43 // Actualizat: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017 19:09 // Sursa: romaniatv.net

Înainte de criză, producătorii de automobile fabricau toate modelele pe bandă rulantă, fără să se bazeze pe comenzi. Vânzările mergeau bine și stocurile erau mereu împrospătate cu mașini noi. Dar când vânzările au încetat, producătorii s-au văzut în fața unui fenomen grav: aveau stocuri de sute de mii de mașini nevândute. Ce s-a întâmplat cu ele?

Nu numai automobilele la mâna a doua ajung la Remat. În țările în care producția a fost mult prea mare, cu mult peste puterea de cumpărare, mașinile noi care nu s-au vândut au avut două variante: fie au fost mutate pe alte piețe, cu niște costuri suplimentare de transport și depozitare, fie au fost reciclate. Și mulți producători au apelat la a doua variantă: să ducă la fier vechi mașina nouă pentru a o valorifica.

O galerie foto ne arată că și astăzi mai există multe locuri în lume în care sunt abandonate automobile noi-nouțe, cu zero kilometri la bord, ce așteaptă să fie casate. Se pare că este cea mai bună variantă pentru producător care dacă ar pierde timpul să le scoată la vânzare cu un preț mai mic ar ieși în pierdere. Mărci precum Ford, Citroen, Peugeot, Chevrolet, Nissan și altele au stocuri uriașe de automobile care nu și-au găsit proprietar.

Cimitir de maşini la Valencia, în Spania:

Swindon, Marea Britanie:

Parcare din Franţa, cu maşini noi:

Parcare din Spania:


 

 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cimitire de masini maşini casate masini noi reciclate scadere vanzari masini
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6669
RON
19 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H