Cinci persoane care făceau parte dintr-o reţea specializată în trafic de droguri, reţinute în urma unor percheziţii din Vrancea

Cinci persoane care făceau parte dintr-o reţea specializată în trafic de droguri şi substanţe psihoactive au fost reţinute de procurorii DIICOT Vrancea, în urma mai multor percheziţii, în timpul cărora au fost descoperiţi, între altele, bani, un cântar electronic şi mai multe arme albe.

27 iul. 2017, 09:52
Cinci persoane care făceau parte dintr-o reţea specializată în trafic de droguri, reţinute în urma unor percheziţii din Vrancea

Poliţiştii de la Combaterea criminalităţii organizate din judeţele Vrancea şi Galaţi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, miercuri, nouă percheziţii în municipiul Galaţi, la persoane bănuite de trafic de droguri şi substanţe cu efect psihoactiv.

Începând cu anul 2016, cinci persoane ar fi desfăşurat activităţi de producere, deţinere, stocare şi comercializare de droguri de risc şi substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, pe care le-ar fi comercializat în judeţele Vrancea, Galaţi şi Brăila.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit mai multe substanţe etnobotanice şi muguri de cannabis, dar şi 8.530 de lei, 700 de euro, nouă telefoane mobile, două laptopuri, un cântar electronic, un grinder metalic şi mai multe arme albe.

La sediul DIICOT Vrancea, au fost aduse 15 persoane, cinci dintre acestea fiind reţinute.

Cei cinci urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, pentru trafic şi consum ilicit de droguri şi de substanţe cu efect psihoactiv.

Citeşte şi Şase persoane reţinute şi nouă puse sub control judiciar, în urma percheziţiilor făcute în dosarul „Diplome de licenţă fără studii”