Cinci români AU MURIT într-un accident în Ungaria – FOTO ŞI VIDEO UPDATE

Cinci români au murit într-un accident produs duminică dimineaţă în Ungaria, în apropiere de Gyor, informează presa maghiară. Printre victime se află şi un copil. 

RomaniaTV.net
08 iun. 2014, 09:27

Accidentul în care şi-au pierdut viaţa cinci români s-a produs duminică dimineaţa, în jurul orei 4.15, pe drumul 49, la km 29, în apropierea localităţii Gyortelek, judeţul Szabolcs-Szatmar-Bereg. Maşina în care se aflau românii decedaţi, un autoturism cu numere de înmatriculare poloneze a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autocar, cu 44 de persoane la bord, iar din spate a fost lovit de un microbuz cu numere de înmatriculare româneşti.

În urma impactului, cele cinci persoane aflate în autoturism au decedat. Călătorii aflaţi în microbuz au fost accidentaţi uşor, iar o persoana care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale a fost deja externată. La spital au fost duse şi cele 44 de persoane din autocar, informează presa maghiară. 

Toate persoanele aflate în microbuz se află în acest moment la secţia de poliţie pentru a fi audiaţi ca martori în vederea clarificării condiţiilor în care s-a produs accidentul. 

O echipă a Consulatului General de la Gyula s-a deplasat la fata locului, pentru a acorda asistenţă consulară.