Cine este soţia sirianului găsit mort în portbagaj. Femeia reţinută lucrează în Ministerul Muncii FOTO

Cazul bărbatului sirian găsit mort în portbagajul unei maşini, în cartierul Pantelimon din Capitală, a şocat întreaga ţară. Procurorii au reţinut, joi dimineaţă, doi suspecţi în acest dosar: soţia victimei, Andreea Maria Pătraşcu, şi pe iubitul acesteia.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 08:43

Haj Saleh Moustafa era dat dispărut de mai bine de patru luni, încă din decembrie 2014, dar a fost găsit mort, în stare avansată de putrefacţie, într-un geamantan lăsat în portbagajul maşinii pe care o conducea. Maşina stătuse aproape o lună în apropierea secţiei 9 de Poliţie din Capitală, dar cadavrul a fost descoperit abia după ce o echipă de muncitori care executa o lucrare în zonă a încercat să mute autoturismul, dar a alertat poliţia din cauza mirosul de cadavru pe care l-au simţit când s-au apropiat.

Victima a fost rapid identificată, medicii legişti au efectuat autopsia pentru a încerca să stabilească o cauză a morţii, iar poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă. Printre primele persoane audiate s-au numărat soţia sirianului mort, Andreea Maria Pătraşcu, dar şi amanta acestuia. Firul anchetei i-a condus pe procurori către identificarea a doi suspecţi – soţia şi amantul acesteia -, care au fost reţinuţi joi dimineaţă.

Ana Maria Pătraşcu este consilier în Ministerul Muncii, mai exact în cadrul serviciului Inspecţia Muncii, la departamentul Relaţii Internaţionale.