Dacian Cioloş: Mi-aș dori ca românii să voteze PNL şi USR. Nu mă văd în PSD

Premierul Dacian Cioloș a declarat, joi seară, că și-ar dori ca alegătorii să voteze partidele care și-au exprimat susținerea pentru principiile pe care el le-a prezentat public, respectiv PNL și USR.

27 oct. 2016, 20:16
Dacian Cioloş: Mi-aș dori ca românii să voteze PNL şi USR. Nu mă văd în PSD

Mi-aș dori ca românii să voteze partidele care promovează acele valori pe care eu le-am prezentat public.(…) Deocamdată, din ceea ce am văzut, PNL și USR și-au asumat acele valori„, a spus Dacian Cioloș, potrivit Agerpres. 

Întrebat dacă se va înscrie într-un partid politic, Cioloș a spus că nu s-a decis încă: „N-am luat o decizie încă în acest sens. (…) Nu mă văd în PSD, am spus deja, din diferite motive„.

Premierul a mai precizat că este „onorat” de susţinerea PNL şi PSD şi este încrezător că platforma sa va fi susţinută în alegeri de mulţi români, care îşi doresc o guvernare „onestă cinstită şi eficientă”. „Sigur că trebuie să vedem şi rezultatul alegerilor, dar eu sunt încrezător că vom avea susţinerea unui număr cât mai mare de români care îşi doresc o guvernare onestă, cinstită şi eficientă. Eu sper ca împreună să putem construi acest proiect”, a precizat Cioloş.

Dacian Cioloş a adăugat că platforma sa nu este un program de guvernare, acesta fiind atributul partidelor, ci doar un set de idei despre cum ar trebui condusă România şi nu insistă că el trebuie neapărat să fie premier pentru ca aceste idei să fie puse în practică.

CITEŞTE ŞI: Dacian Cioloş rămâne în România după terminarea mandatului: Soţia mea s-a cam săturat de Bruxelles