Ciprian Ciucu, candidatul intern al PNL pentru Primăria Capitalei, propune un candidat unic din Opoziţie împotriva Gabrielei Firea

Consilierul general Ciprian Ciucu, înscris în cursa internă a PNL la Primăria Capitalei, propune un candidat unic din partea Opoziţiei împotriva Gabrielei Firea. 

16 sept. 2019, 13:49
Ciprian Ciucu, candidatul intern al PNL pentru Primăria Capitalei, propune un candidat unic din Opoziţie împotriva Gabrielei Firea

„Azi se vorbește despre candidaturi la PMB, așa că nu poate lipsi vineri din post, subsemnatul. Doar vă reamintesc că intenția mea de a candida pentru poziția de primar general nu s-a schimbat. Sunt în continuare înscris în cursa internă din cadrul PNL. Cursa continuă, probabil nu vom avea o decizie mai aproape de luna ianuarie 2020. Dacă voi fi desemnat candidatul PNL, va fi o plăcere să intru în competiție cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, în precampanie, iar cel mai bun să meargă mai departe, pentru că nu poate fi decât unul.

Până atunci mă voi îngriji, în calitate de președinte al PNL Sector 6, ca filiala noastră demonstreze competența și să dezvoltăm o viziune de guvernare locală pentru Sectorul 6, cel din Vestul Bucureștiului. Printre altele, vom arăta și incompetența primarului Mutu de la PSD (traseist, fost servant al Elenei Udrea)”, a scris Ciucu pe Facebook.

Citeşte şi: Nicuşor Dan s-a înscris în cursa internă a USR pentru desemnarea candidatului pentru Primăria Bucureşti