„Cireşica” s-a copt frumos. Cele mai sexy fotografii cu Nicole Cherry FOTO

A venit vara si, la fel ca intr-o melodie care facea furori chiar in anul in care ea s-a nascut, Nicole Cherry "nu mai este o fata cuminte".

04 iul. 2015, 10:05

Ajunsa la 16 ani si jumatate, talentata cantareata are parte de din ce in ce mai multi admiratori, scrie cancan.ro. Ce-i drept, „ciresica” o cam cauta cu lumanarea, postand pe contul ei de Facebook fotografii in care apare din ce in ce mai sumar imbracata. Nimic iesit din comun, totusi.

Citeşte şi Nicole Cherry şi-a găsit bărbatul potrivit. „Există o chimie între noi….”

Si cum vara si-a intrat in drepturi, adolescenta a fost la piscina pentru cateva ore de relaxare si de bronzat. Bineinteles, costumul de baie a fost nelipsit, tanara artista optand pentru o marca celebra, Victoria’s Secret, si postand doua fotografii pe contul ei de Facebook.

Dupa cum era de asteptat, partea masculina a fan-clubului ei a reactionat prompt. „Oooo, ce-avem noi aicea?!”, „Cea mai frumoasa domnisoara posibil existenta de pe intregul pamant”, „Ce bunaciune te-ai facut”, „Ce buna esti” – au comentati admiratorii adolescentei.

E eleva la „Dinu Lipatti”

Nascuta la data de 5 decembrie 1998, Nicole Cherry – pe numele ei real Nicoleta Janina Ghinea-a devenit cunoscuta in 2013, odata cu piesa „Memories”, care avea sa devina un veritabil hit. Artista tocmai a terminat clasa a X-a, fiind eleva la Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti” din Bucuresti.