TRAGEDIE. Claudiu Roman, DJ la Radio 21, S-A SINUCIS

Claudiu Roman, MC şi DJ, şi-a pus capăt zilelor, acesta fiind găsit spânzurat, vineri dimineaţa, în apartamentul său din Bucureşti.  Claudiu Roman a activat în ultima vreme ca MC/Entertainer la multe lansări de produse, petreceri şi, totodată, s-a remarcat ca prezentator la Radio 21.

19 sept. 2014, 09:01

UPDATE: Poliţia a găsit la domiciliul lui Claudiu Roman un bilet de adio în care acesta îşi cerea scuze pentru gestul lui extrem. Pe urmele victimei nu au fost găsite urme de violenţă, dar raportul poliţiei vorbeşte de o moarte suspectă.

La fata locului au venit si criminalistii, care au gasit un bilet de adio scris de Claudiu Roman pentru parintii lui in care scrie urmatoarele: ‘Imi cer scuze pentru ce am facut. Va iubesc!”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor, citate de cancan.ro.

Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost găsit spânzurat, vineri dimineata, în locuinţa sa din Sectorul 4 al Capitalei.

Trupul tânărului de numai 34 de ani a fost transportat la Institutul National de Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteza pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.

Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 pana in vara acestui an, iar in prezent era organizator de evenimente. In trecut, acesta a lucrat la Europa FM.

Claudiu Roman S-A SINUCIS. Mesaje IMPRESIONANTE trimise de prieteni pe FACEBOOK

 Se pare ca Claudiu Roman nu ar fi fost la prima tentativa de sinucidere. Anul trecut, a avut un accident de masina destul de grav, iar prietenii sustin ca in realitate acesta ar fi vrut sa isi ia viata.

„Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragului nostru verisor”, a scris cineva pe pagina de Facebook a lui Claudiu Roman.

Sa te odihnesti in pace, bunul Dumnezeu sa aiba grija de tine, nu te vom uita niciodata„, a mai postat un prieten.

„Nu trebuia sa faci asta, trebuia sa fii puternic prietenul meu….Dumnezeu sa te odihnească în pace!”, a postat un alt prieten.

Astazi este o zi foarte trista. Dar si o palma peste ochii celor care nu au inteles inca, ce inseamna sa frangi aripile pasiunii…”, a scris fostul director executiv Radio 21, Alexandru Niculescu, pe pagina lui de Facebook.