CM 2018. Donald Trump, reacţie după finala Cupei Mondiale. Mesajul său pentru Putin, Rusia şi Franţa

CM 2018. Preşedintele american, Donald Trump, a felicitat duminică echipa naţională a Franţei pentru câştigarea, cu un fotbal "extraordinar", a titlului mondial, dar şi pe omologul său, Vladimir Putin, şi Rusia pentru organizarea unui campionat "cu adevărat grandios".

15 iul. 2018, 19:02
CM 2018. Donald Trump, reacţie după finala Cupei Mondiale. Mesajul său pentru Putin, Rusia şi Franţa

CM 2018. „Felicitări Franţei, care a jucat un fotbal extraordinar, pentru câştigarea Cupei Mondiale 2018. De asemenea, felicitări preşedintelui Putin şi Rusiei pentru organizarea unui turneu al Cupei Mondiale foarte bun… unul din cele mai bune din istorie!„, a scris Donald Trump.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a scris un mesaj scurt pe reţelele de socializare, după ce Franţa s-a impus în finala cu Croaţia: „Echipa de fotbal a Franţei: MULŢUMESC„.

De cealaltă parte, preşedinta Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovici, s-a declarat mândră de naţionala ţării sale: „Vicecampioni mondiali! Bravo, ‘Vatreni’. Aţi luptat ca leii şi aţi scris istorie! Suntem mândri de voi!„.

Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.