CM 2018. Neymar. „Aşteptările sunt mari pentru cel de-al doilea meci….”

Starul brazilian Neymar, care a acuzat probleme la piciorul drept în cursul meciului de debut la Cupa Mondială de fotbal 2018, împotriva reprezentativei Elveţiei (1-1), a anunţat că se simte bine şi îşi doreşte foarte mult victoria în jocul următor, cu Costa Rica.

21 iun. 2018, 10:22
CM 2018. Neymar. „Aşteptările sunt mari pentru cel de-al doilea meci….”

„M-am antrenat foarte bine, mă simt confortabil, iar piciorul este liniştit”, a declarat Neymar în exclusivitate pentru CBF TV, postul de televiziune al Confederaţiei Braziliene de Fotbal, după şedinţa de pregătire efectuată miercuri la Soci, înaintea plecării către Sankt Petersburg, unde vineri Selecao va înfrunta Costa Rica, în Grupa E, informează agerpres.ro.

Citeşte şi CM 2018: „Este o ruşine. Misoginism”. Ce au putut să facă fanii brazilieni în Rusia

„Aşteptările sunt mari pentru cel de-al doilea meci, în care sper să facem lucrurile mult mai bine decât am făcut-o la debut. Vrem să câştigăm. Vrem să lucrăm nu doar pentru a câştiga, ci şi pentru a juca bine”, a conchis Neymar.

Antrenamentul de miercuri a fost închis în totalitate presei. Marţi, atacantul lui PSG le-a dat emoţii membrilor staff-ului tehnic al naţionale Braziliei, acuzând dureri la glezna dreaptă.

Conform presei braziliene, Tite va utiliza acelaşi unsprezece cu care a abordat şi meciul de debut, păstrându-i în echipă pe Paulinho şi Casemiro, criticaţi de selecţioner după remizat dezamăgitoare cu Elveţia.