CNA a acordat licenţă unui post de televiziune axat pe business

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat în şedinţa de marţi solicitarea de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru difuzarea pe satelit a programului de televiziune WMR Business TV focalizat pe afaceri.

RomaniaTV.net
01 oct. 2013, 09:53
CNA a acordat licenţă unui post de televiziune axat pe business

Potrivit cererii depuse de SC World Media Resources SRL, acţionariatul societăţii este format din Sorin-Mihai Marinescu (95%) şi Viorel Păpureanu (5%).

Formatul de principiu al serviciului de programe cu difuzare naţională e unul tematic de ştiri şi business. În structura serviciului de programe, după surse de provenienţă, producţia proprie reprezintă 80%. Programele de informare constituie 72%.

„Studiile arată o necesitate generală pentru un post de televiziune orientat 100% spre business, un canal al cărui format să acopere şi să concentreze întreaga viaţă economică şi de business la nivel naţional şi internaţional. Proiectul este construit pe ideea că CNBC controlează mai mult sau mai puţin piaţa ştirilor de business din Europa şi e o alternativă la CNBC”, potrivit documentului depus la CNA, în care se menţionează că proiectul poate face legătura între statele Europei centrale şi de est şi Turcia.