Codul de ninsori a scurtat prima vizită în teritoriu a premierului Viorica Dăncilă

Prima vizită în teritoriu a premierului Viorica Dăncilă, în Dâmboviţa, de joi, a fost scurtată, ”vinovată” fiind intrarea în vigoarea codului de ninsori, ea promiţându-le autorităţilor locale şi investitorilor cu care s-a întâlnit sprijin pentru rezolvarea problemelor semnalate.

22 mart. 2018, 14:24
Codul de ninsori a scurtat prima vizită în teritoriu a premierului Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă urma să se întâlnească în cursul dimineţii, potrivit unui draft de program, au declarat surse guvernamentale, separat, cu mai mulţi investitori din judeţul condus până la alegerile parlamentare de actualul vicepreşedinte al PSD Adrian Ţuţuianu. Pe programul iniţial, modificat miercuri seara, mai figurau o vizită în campusul Universităţii Valahia, dar şi o întâlnire cu activul de partid din Dâmboviţa.

Perspectiva intrării în vigoare a codului portocaliu a schimbat planurile, astfel încât premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu toţi investitorii în acelaşi timp. Mai mult, premierul a renunţat atât la vizita din campusul Universităţii Valahia din Târgovişte, dar şi la întâlnirea social-democraţii din judeţul Dâmboviţa. Astfel, programul a inclus o întâlnire cu investitori din acest judeţ, o scurtă vizită la un producător de produse metalurgice cromate, o întrevedere la Arhiepiscopia Târgovişte cu IPS Nifon Mihăiţă – Arhiepiscop si Mitropolit, precum şi participarea la o întâlnire de lucru cu primarii, parlamentarii, prefectul judeţului, conducerea Consiliului Judeţean, reprezentanţi Universităţii Valahia, reprezentanţi ai mediului de afaceri, transmite Mediafax.

La ora 15.30, Viorica Dăncilă a părăsit întâlnirea cu autorităţile locale, lăsându-i în urmă pe vicepremierul Paul Stănescu, miniştrii de Finanţe şi al Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici şi Rovana Plumb.

Un alt ministru din delegaţia guvernamentală care şi-a încheiat vizita mai devreme a fost cel al Transporturilor, Lucian Şova, care urma să participe la comandamentul de iarnă organizat în Capitală.