Cola conţine „sângele copiilor”: Un preot ardelean şochează prin mesajele sale

Un călugăr de la mănăstirea arădeană Gai, susţine că în cola s-ar afla un ingredient interzis. 

25 ian. 2015, 10:14
Cola conţine „sângele copiilor”: Un preot ardelean şochează prin mesajele sale

Părintele Cleopa Jurj îi sfătuieşte pe enoriaşii care participă la slujbele sale să nu consume astfel de sucuri pentru că ele conţin avortoni! „Dacă beţi cola, practic beţi din sângele copiilor voştri” – este mesajul pe care l-au recepţionat credincioşii din partea duhovnicului mănăstirii Gai.

MĂRTURII despre minunile lui Arsenie Boca. În închisoare, securiştii l-au drogat pentru a-i afla secretele

Astfel, acesta a susţinut, de-a lungul ultimilor ani, că ştie când vine sfârşitul lumii, şi-a avertizat enoriaşii să nu accepte cardul de sănătate pentru că, citit invers, acesta înseamnă DRAC, că cipurile din noile cărţi de identitate pot duce la pierderea sufletului şi că băuturile pe bază de cola conţin avortoni! Călugărul Cleopa a intrat în atenţia publicului arădean şi nu numai în urma unopr profeţii de-a dreptul şocante. La un moment-dat, părintele Cleopa avertizeaza că o mare nenorocire se va abate asupra omenirii prin anul 2032.

Descoperire IMPRESIONANTĂ la o biserică din Braşov! „Nu au vrut ca românii să afle ASTA!” 

Cola nu scapă de profeţii. Părintele Cleopa a luat în vizor şi băuturile răcoritoare pe bază de cola. Părintele Cleopa îi sfătuieşte pe enoriaşii care participă la slujbele sale să nu consume astfel de sucuri pentru că ele conţin avortoni! „Dacă beţi cola, practic beţi din sângele copiilor voştri” – este mesajul pe care l-au recepţionat credincioşii din partea duhovnicului mănăstirii Gai. Arhiepiscopia Aradului nu a dorit să comenteze în niciun fel predicile părintelui Cleopa. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Aradului se delimitează de opiniile duhovnicului Mănăstirii Gai, considerând că acesta a vorbit în nume personal şi nu reprezintă punctul de vedere al bisericii, scrie adevarul.ro.

PREOŢII acuzaţi de PREACURVIE au făcut o NOUĂ BISERICĂ, pentru a putea iubi mai multe FEMEI