COLECTIV: Dacian Cioloş s-a întâlnit cu rudele răniţilor în incendiu

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, luni, la ora 18.00, cu rudele răniţilor în incendiul de la clubul Colectiv, a anunţat biroul de presă al Guvernului.

14 dec. 2015, 09:19
COLECTIV: Dacian Cioloş s-a întâlnit cu rudele răniţilor în incendiu

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit, luni, cu mai mulți reprezentanți ai ONG-urilor și cu rudele celor care au fost răniți în incendiul de la Colectiv și transferați în spitalele din Belgia. Întâlnirea a avut loc, la ora 18.00, la Palatul Victoria.

Numărul persoanelor decedate în urma tragediei de la Colectiv a ajuns la 61, după ce duminică seara o tânără a murit la un spital din Germania. Ioana era de meserie psiholog şi avea o poveste tragică. Era orfana de ambii parinti, mama ei murind la 36 de ani, exact vârsta pe care o avea şi ea.

În momentul tragicului eveniment, Ioana se afla în club cu prietenii. Împreună veniseră să fie prezenți la lansarea albulmuui „Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity, formația ei preferată.

După tragedie, Ioana Panculescu a fost internata la Spitalul Bagdasar Arseni, in stare foarte gravă, insa a fost transportata la o clinica in Germania. Alături de ea pe toată perioada spitalizării au stat verii ei care au sperat într-o minune. Medicii au fost însă rezervați încă de la început. Ioana suferise arsuri grave.

Un număr de 22 de persoane rănite în Clubul Colectiv sunt internate în continuare în spitalele bucureștene, dintre acestea două fiind în stare critică, potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătății publicat luni.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 33 de persoane au murit până în 22 noiembrie, numărul victimelor ajungând la 60.