INCENDIU club COLECTIV: 22 de răniţi în spitalele din Capitală. Doi sunt în STARE CRITICĂ

INCENDIU COLECTIV. Un număr de 22 de persoane rănite în Clubul Colectiv sunt internate în continuare în spitalele bucureștene, dintre acestea două fiind în stare critică, potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătății publicat luni.

14 dec. 2015, 08:44
INCENDIU club COLECTIV: 22 de răniţi în spitalele din Capitală. Doi sunt în STARE CRITICĂ

INCENDIU COLECTIV. Bilanțul victimelor în urma incendiului din clubul Colectiv se ridică la 61, după ce duminică seară a murit o pacientă transferată la o unitate medicală din Germania.

Ioana Pănculescu a pierdut lupta cu moartea la mai bine de o lună de la tragedia din Colectiv. Prietenii ei au anunţat, duminică seara, pe Facebook, vestea tragică.

„Din păcate, lupta Ioanei nu a avut finalul la care am sperat … Dumnezeu să te odihnească în pace, Gogoşica noastră dragă!”

„Ioana Raluca Pănculescu a plecat în lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!”

„Mergi spre lumină,dragă Ioana! Suflet pur și luminos! Odihnă veșnică!”

„Persoana care a decedat azi in jurul orei 8 se numea Ioana Raluca Panculescu .avea 36 de ani si era singura. Cu durere in suflet va anunt ca a murit singura acolo nu a avut pe nimeni linga ea ca apartinator.”

Ioana era de meserie psiholog şi avea o poveste tragică. Era orfana de ambii parinti, mama ei murind la 36 de ani, exact vârsta pe care o avea şi ea.

În momentul tragicului eveniment, Ioana se afla în club cu prietenii. Împreună veniseră să fie prezenți la lansarea albulmuui „Mantras of War” al trupei Goodbye to Gravity, formația ei preferată.

După tragedie, Ioana Panculescu a fost internata la Spitalul Bagdasar Arseni, in stare foarte gravă, insa a fost transportata la o clinica in Germania. Alături de ea pe toată perioada spitalizării au stat  verii ei care au sperat într-o minune. Medicii au fost însă rezervați încă de la început. Ioana suferise arsuri grave.

Managerul Spitalului Bagdasar Arseni, medicul Bogdan Păltineanu, declara, vineri, că în cursul zilei de luni urmează să fie externați patru dintre cei cinci pacienți răniți în Colectiv internați în această unitate medicală.

Citeşte şi: COLECTIV. Un medic legist de la INML lămureşte misterul dispariţiei trupului lui Claudiu Petre