Colegii de clasă au fost ÎNGROZIŢI: Reacţia unui elev, după ce un profesor i-a CONFISCAT TELEFONUL FOTO

Un profesor de chimie din China a avut parte de un destin tragic după ce a confiscat telefonul mobil al unuia dintre elevii săi. Astfel, la o zi după incident, liceeanul i-a tăiat gâtul, bărbatul murind pe loc. Ulterior, elevul a sunat la poliţie pentru a-şi recunoaşte crima, predându-se ulterior autorităţilor.

18 sept. 2013, 17:50

Sun Wakang, un profesor de chimie în vârstă de 32 de ani, a murit în clasă, în faţa mai multor elevi îngroziţi, după ce un tânăr i-a tăiat gâtul deoarece cadrul didactic îi confiscase telefonul mobil cu o zi în urmă, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Au profanat un mormânt pentru un telefon mobil şi un pachet de ţigări

Elevul, cunoscut în presa locală doar sub numele de Lei, a fost descoperit de Sun în timp ce se juca cu telefonul mobil în timpul orei de chimie. Profesorul i-a confiscat telefonul şi nu a mai vrut să îl înapoieze până la sfârşitul orei de curs. În ziua următoare, Lei a venit la şcoală cu o armă albă şi i-a tăiat gâtul bărbatului, în timp ce acesta se afla cu spatele, victima murind în doar câteva minute. Doctorii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să confirme decesul. Incidentul a avut loc în oraşul Fuzhou, în estul Chinei. Ulterior, tânărul a sunat la poliţie pentru a se preda, recunoscând că a tăiat gâtul unui profesor.

Citeşte şi Moartea BIZARĂ, cauzată de un iPhone 5. O tânără şi-a pierdut viaţa cu câteva zile înainte de nuntă