CONCORDIA CHIAJNA – CFR CLUJ: 0-1 Ardelenii se distanţează în fruntea Ligii 1

CFR Cluj a învins în deplasare Concordia Chiajna, scor 1-0, în Liga I. Culio a fost eliminat pe final.

RomaniaTV.net
24 nov. 2018, 15:58
CONCORDIA CHIAJNA – CFR CLUJ: 0-1 Ardelenii se distanţează în fruntea Ligii 1

UPDATE: Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Djokovic, în minutul 23. În minutul 90+3, de la CFR Cluj a fost eliminat Juan Culio, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Tehnicianul echipei Concordia Chiajna, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că este nemulţumit de prestaţia jucătorilor pe care i-a trimis după pauză pe teren şi că va discuta cu oficialii clubului despre această situaţie.

“Nu este primul gol pe care îl iau din fază fixă, voi discuta cu jucătorii pentru că nu poţi să tratezi aşa o situaţie statică. Puteam să marcăm şi noi, dar ne trebuie mai mult curaj. Sunt nemulţumit de jucătorii pe care i-am trimis după pauză pe teren. Voi discuta cu conducerea despre acest lucru. Unii dintre jucători trebuie să-şi schimbe atitudinea. Nu se poate aşa ceva la o echipă pe care o antrenez eu. Ei nu fac nicio diferenţă. Mă îngrijorează acest lucru”, a spus Dorinel Munteanu, la Telekom Sport.

UPDATE: Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XVI-a a Ligii I.

CONCORDIA CHIAJNA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: 

ECHIPELE DE START

Concordia Chiajna: Alexandru Greab – Stefan Barboianu, Alexandru Albu, Andrei Marc, Nicusor Fota – Nicolas Gorobsov (cp), Andrei Prepelita – Razvan Gradinaru, Marian Cristescu, Dan Panait – Paul Batin.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

CFR Cluj: Giedrius Arlauskis – Cristian Manea, Andrei Muresan, Paulo Vinicius, Mario Camora (cp) – Damjan Djokovic, Emmanuel Culio – Abdel Omrani, Ciprian Deac, Alexandru Paun – George Tucudean. 
Antrenor: Antonio Conceicao

CONCORDIA CHIAJNA – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2018: Venirea lui Dorinel Munteanu a schimbat mult în bine jocul echipei, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Astfel, din cele șapte meciuri în Liga 1 cu el pe bancă, ilfovenii au câştigat două jocuri, au remizat de patru ori şi au pierdut doar o partidă.

Cu Dorinel Munteanu pe bancă, ilfovenii au învins-o pe FCSB și nu se sperie nici de campioana CFR, chiar dacă au pierdut ultimele cinci dueluri directe. Munteanu visează la prima participare a Concordiei în playoff.

Toni Conceicao nu e afectat de o posibilă înlocuire a sa cu Dan Petrescu pe banca CFR-ului. Antrenorul cu cele mai multe meciuri ca antrenor al clujenilor vrea să câștige neapărat la Chiajna pentru a fi sigur că nu pierde primul loc nici după etapa a 16-a.

„Obiectivul pentru acest meci este victoria, pentru ca am pierdut puncte acasă etapa trecută cu Călărași și vrem să le recuperăm.Trebuie să jucăm organizat și cu mult curaj” a declarat antrenorul campioanei în cadrul unei conferință de presă.

O singură înfrângere au suferit clujenii în campionat în anul calendaristic curent (2 septembrie 2018, CFR – Viitorul 1-2), în rest au 16 victorii şi 12 rezultate de egalitate. Concordia și CFR s-au întâlnit de 17 ori până acum. Ardelenii au 9 succese, ilfovenii 3, iar 5 dueluri s-au încheiat indecis.