Concubinul femeii care a murit după ce a născut un bebeluş uriaş îi acuză pe medici. A fost declanşată o anchetă

Informații cutremurătoare în cazul femeii din Timiş care a murit după ce a născut un bebeluş uriaş. Soţul ei susţine că a fost la spital în urmă cu o săptămână, dar ar fi fost trimisă acasă deşi se simţea rău. Femeia a revenit la scurt timp şi a dat naştere unui copil de 5,4 kg pe cale naturală, apoi a murit. 

11 mart. 2017, 08:03
Concubinul femeii care a murit după ce a născut un bebeluş uriaş îi acuză pe medici. A fost declanşată o anchetă

Tragedia s-a petrecut la 12 ore de când femeia de 35 de ani a adus pe lume un bebeluş de 5, 4 kilograme, informează România TV

Citeşte şi O femeie a murit după ce a născut un bebeluş uriaş:”M-au lăsat să nasc natural. Nu mai pot”

Potrivit managerului spitalului judeţean Timişoara, Marius Craina, naşterea a decurs normal, însă la scurt timp au apărut complicaţii. Femeia a făcut o hemoragie puternică ce nu a putut fi oprită decât printr-o intervenţie chirurgicală.

Operaţia a decurs bine, numai că la scurt timp femeia a făcut stop cardiac şi a murit. Concubinul femeii susţine că de vină ar fi medicii, pentru că au lăsat-o să nască pe cale naturală. Medicii însă susţin că femeia avea tensiune arterială mare, motiv pentru care nu i-au făcut cezeriană, întrucât viaţa i-ar fi fost pusă în pericol.  

Citeşte şi Un bebeluş bolnav a murit după ce mama sa l-a luat acasă de la spital, fără să aibă acordul medicilor

Conducerea spitalui a declanşat o anchetă pentru a face lumină în acest caz.