Confesiuni intime făcute de Ştefan de la Exatlon. Ce s-a întâmplat în culisele emisiunii de la Kanal D

Ștefan de la Exatlon a vorbit despre experiența neștiută de la Exatlon. Acesta a spus că în Republica Dominicană nu a reușit să aibă relație cu nicio fată, ba chiar a spus că de foarte multă vreme nu a mai avut contact cu o femeie.

11 iun. 2018, 10:59
Confesiuni intime făcute de Ştefan de la Exatlon. Ce s-a întâmplat în culisele emisiunii de la Kanal D

„Inainte sa plec in Republica Dominicana, aveam o prietena, insa, nu i-am cerut sa ma astepte! Ar fi fost nedrept fata de ea sa ii impun sa stea singura atatea luni, astfel ca, am lasat-o sa aleaga. Pot spune chiar ca a luat o decizie radicala! In concluzie, raspunsul este acela ca nu am pe nimeni in viata mea acum”, a dezvăluit Ștefan.

Citeşte şi Miss Columbia, accident oribil la Exatlon. S-a prăbuşit în gol de la 4 metri pe acelaşi traseu pe care Ştefan s-a lovit la cap FOTO

„Nu am mai avut nicio legatura cu o femeie de cand am intrat in competitie. Acolo, am stat cinci luni, si dupa cum bine stiti, nu ne era gandul la relatii de acest gen, in plus, nici nu mi-a stat capul la asa ceva. 

Ma gandeam la trasee, la concurs in general si nu la vreo reprezentanta a sexului frumos! Iar, de cand m-am intors, nu am avut timp de nimic, am dat examene, m-am intalnit cu familia si cu prietenii, a fost o intreaga nebunie. Asadar, daca se face o socoteala simpla, se poate ajunge si la o concluzie”, a completat Ștefan.

Continuarea articolului pe teotrandafir.com.