Conflict cu prelungiri. Emil Boc îi răspunde DUR lui Laurenţiu Reghecampf

Emil Boc, primarul municicpiului Cluj-Napoca, i-a răspuns dur lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta l-a făcut "om mic și la propriu și la figurat", ironizând apoi și Cluj Arena, "pe care nu ar putea să pască nici vitele".

08 mart. 2016, 15:04
Conflict cu prelungiri. Emil Boc îi răspunde DUR lui Laurenţiu Reghecampf

Emil Boc şi Laurențiu Reghecampf sunt în conflict după ce meciul amical România – Spania de pe 27 martie a fost mutat de la Bucureşti la Cluj-Napoca.

CITEŞTE ŞI Reghecampf, pus la punct de Emil Boc. Ce l-a deranjat pe primarul municipiului Cluj-Napoca

„Pe acel gazon unde spunea ca nu pot paște nici vitele, va juca campioana Europei. Cred că asta spune totul despre aprecierile dânsului. Am vorbit și cu președintele FRF, meciul se joacă la Cluj. Clujul este în România și joacă România cu Spania, nu București cu Spania. Ar trebui să fim mândri că avem un asemenea stadion. Clujul reprezintă România. Noi cerem decență și respect pentru ceea ce avem aici.

CITEŞTE ŞI Reghecampf îl ATACĂ pe Emil Boc: E mic atât la propriu, cât şi la figurat

De fiecare dată naționala a fost susținută de clujeni și transilvăneni, indiferent de sport. A fost FED Cup-ul aici. Există șanse și ca meciul România -Spania din Cupa Davis să se joace la Cluj. Toate echipele naționale, indiferent de sporturi, sunt susținute aici. Unii domni, cum e și domnul Reghecampf, au mintea înfierbântată”, a spus Emil Boc la Napoca FM.