Congresman american: Nu există nicio dovadă a unui contact între campania lui Trump şi Rusia

Preşedintele Comisiei de Informaţii din Camera Reprezentanţilor, Devin Nunes, a declarat luni după-amiază că pentru moment nu există nicio dovadă că a existat în timpul alegerilor prezidenţiale din 2016 un contact direct între campania şi asociaţii preşedintelui Donald Trump şi reprezentanţii Kremlinului, transmite Reuters.

27 feb. 2017, 19:02
Congresman american: Nu există nicio dovadă a unui contact între campania lui Trump şi Rusia

Republicanul Devin Nunes a explicat că reprezentanţii comisiei vor extinde ancheta cu privire la activităţile Rusiei pentru a include tentativele Kremlinului de a influenţa alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

Nunes a precizat că a primit informaţii despre convorbirea telefonică purtată de Michael Flynn şi ambasadorul rus de la Washington. Însă, congresmenul republican susţine că nu a auzit nimic îngrijorător în respectiva discuţie, potrivit news.ro.

Citeşte şi Primul discurs al lui Donald Trump în faţa Congresului, orientat spre viitor şi înnoirea spiritului american

Michael Flynn a demisionat în urmă cu două săptămâni din poziţia de consilier pentru securitate naţională, după ce presa americană a dezvăluit că discutat în repetate rânduri cu ambasadorul rus de la Washington. O asemenea discuţie a avut loc chiar după ce Barack Obama a anunţat implementarea unor noi sancţiuni şi a expulzat 35 de diplomaţi ruşi din Statele Unite.
viewscnt