Contracte de peste un milion de euro pentru semafoare şi repararea scărilor rulante din Pasajul Universităţii, din Capitală

Administraţia Străzilor Bucureşti, aflată în subordinea Primăriei Capitalei, a atribuit două contracte cu o valoare cumulată de 4,73 milioane lei (1,03 milioane euro), cu TVA, pentru achiziţia de semafoare şi repararea şi întreţinerea scărilor rulante din Pasajul Universităţii, potrivit informaţiilor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

07 iul. 2017, 09:09
Contracte de peste un milion de euro pentru semafoare şi repararea scărilor rulante din Pasajul Universităţii, din Capitală

Contractul care vizează achiziţia de semafoare are o valoare de 3,38 milioane lei (740.000 euro), cu TVA, şi a fost atribuit firmei Power Electric SRL din Bucureşti.

Compania a avut anul trecut venituri totale de 47,46 milioane lei şi avea, la finalul lui 2016, 51 de angajaţi, potrivit datelor trimise la Ministerul Finanţelor.

În ceea ce priveşte serviciile de întreţinere şi reparaţii la scările rulante din Pasajul Universităţii, contractul are o valoare de 1,35 milioane lei (290.000 euro), cu TVA, şi a fost atribuit firmei Ascensorul Company Service.

Compania a avut anul trecut venituri totale de 3,56 milioane lei şi avea, la finalul lui 2016, 19 angajaţi, potrivit datelor trimise la Ministerul Finanţelor.

Citeşte şi Autorizaţia de construcţie pentru racordarea autostrăzii A3 cu Bucureştiul a fost eliberată. Valoarea lucrărilor: 22,6 milioane de lei