COPII SALVAŢI de la FOAME şi MIZERIE după ce au fost neglijaţi de familie: Minorii cerşeau pentru a trăi

Trei copii din Vaslui au fost scoşi din familie pentru că erau neglijaţi şi înfometaţi. Mama şi cei trei micuţi trăiau înghesuiţi cu toţii într-o cameră mizerabilă dintr-un ghetou. Minorii, cu vârste cuprinse între 3 şi 7 ani, au fost duşi în Centrul pentru Minori din Bârlad.

19 oct. 2013, 06:58
COPII SALVAŢI de la FOAME şi MIZERIE după ce au fost neglijaţi de familie: Minorii cerşeau pentru a trăi

Trei copii din Vaslui, cu vârste între trei şi şapte ani, care trăiau în condiţii greu de imaginat, au fost luaţi de la familie de autorităţi. Micuţii erau înfometaţi şi neglijaţi de mama lor şi supravieţuiau din mila vecinilor, potrivit România TV.

Citeşte şi Doi copii din Braşov au fost daţi dispăruţi

Mama şi cei trei copii trăiau înghesuiţi într-o cameră dintr-un ghetou, într-o mizerie cruntă. Micuţii erau lăsaţi în voia sorţii şi erau nevoiţi să cerşească pentru a putea supravieţui. Micuţii au fost luaţi de cei de la protecţia copilului în urma unei hotărâri a Judecătoriei Vaslui.

Erau înfometaţi, murdari, erau nevoiţi să cerşească pt a supravieţui trăiau din mila opiniei publice şi există istoric de decesul altor doi copii în acceastă familie şi doi copii care sunt în asistenţă maternală„, a explicat Ionel Brătianu, şef centru minori Bârlad.

Citeşte şi Doi copii ABANDONAŢI de părinţi, SALVAŢI de un om al străzii

Cei trei copii au fost duşi în Centrul pentru Minori din Bârlad, unde au fost consultaţi de medici şi incluşi într-un program de consiliere psihologică. Mama micuţior va fi decăzută din drepturile părinteşti.