Copil de 10 ani, luat de o ambulanţă de la şcoală. O bucată de fier beton i-a intrat în picior, medicii l-au operat

Un copil de zece ani de la o şcoală din judeţul Argeş s-a rănit, miercuri, şi a fost preluat de o ambulanţă. Copilul are în picior o bucată de fier beton cu diametrul de şase milimetri şi lungă de un metru. Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Piteşti pentru scoaterea corpului străin.

11 oct. 2017, 09:46
Copil de 10 ani, luat de o ambulanţă de la şcoală. O bucată de fier beton i-a intrat în picior, medicii l-au operat

UPDATE: Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Dumitru Tudosoiu, a declarat că în urma discuţiilor cu conducerea unităţii de învăţământ a aflat că elevii erau supravegheaţi în pauză şi că profesorul supraveghetor a sunat la 112.

Inspectorii şcolari verifică circumstanţele în care s-a produs incidentul în urma căruia un elev de 10 ani de la şcoala din comuna argeşeană Merişani a ajuns la spital, miercuri după ce o bucată de fier beton i-a intrat în picior.

Un echipaj de descarcerare a intervenit la o şcoală din comuna Merişani pentru a acorda primul ajutor unui copil în vârstă de zece ani care s-a rănit, având în picior o bucată de fier beton, lungă de un metru. Bucata de fier are diametrul de şase milimetri şi provine de la viţa de vie.

Surse medicale au declarat că elevul de zece ani a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Pitesti unde medicii au decis să-l opereze de urgentă.

Copilul a călcat pe o bucată de fier beton care i-a intrat în picior, incidentrul producându-se în curtea şcolii. Fiindcă bucata de metal ieşea dintr-un spalier de aproximativ un metru, întreg spalierul a fost luat şi urcat în ambulanţă.

Surse medicale au declarat, pentru News.ro, că în situaţiile în care există un corp străin în organism, nu se recomandă îndepărtarea acestuia decât într-o sală de operaţie, întrucât există posibilitatea declanşării unei hemoragii.

Vezi si: Elev de 15 ani dispărut în drum spre şcoală, Poliţia Capitale îl caută şi cere ajutor