Copil de patru ani mort după ce părinţii au dat cu insecticid prin casă

Un copil în vârstă de patru ani a murit subit, sub ochii părinţilor, la Mogoşeşti. Tragedia a avut loc astăzi în jurul orei 12, imediat ce micuţul a intrat în casă.

09 iul. 2015, 11:05
Copil de patru ani mort după ce părinţii au dat cu insecticid prin casă

Medicii nu ştiu care a fost cauza morţii însă l-au resuscitat mai mult de jumătate de oră. Părinţii au precizat că acesta se juca în curtea casei cu ceilalţi frăţiori. La un moment dat, puştiul în vârstă de patru anişori, a început să mănânce un măr apoi a intrat în casă, ignorând avertismentul părinţilor care l-au atenţionat că au dat cu insecticid contra puricilor şi păduchilor, scrie Ziarul de Iaşi. 

Imediat cum a intrat în casă, copilului i s-a făcut rău şi a căzut. Părinţii au sunat la 112, iar o ambulanţă a mers la faţa locului de urgenţă. Medicii au presupus că puştiul s-a înecat cu o bucată din mărul pe care îl mânca, însă nu au găsit nimic în gura micuţului. Părinţii presupun că i s-a făcut rău de la insecticidul pulverizat în casă.
 
Corpul copilului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie, care va face lumină în privinţa morţii subite a acestuia.