COREEA DE SUD – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 2-0 Campioana mondială, eliminată de la CM 2018

Germania a plecat acasă de la Campionatul Mondial din Rusia încă din faza grupelor, de pe ultimul loc, după ce a pierdut cu Coreea de Sud, scor 0-2. În celălalt meci al grupei F, Suedia a surclasat-o pe Mexic, 3-0.

27 iun. 2018, 07:45
COREEA DE SUD – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 2-0 Campioana mondială, eliminată de la CM 2018

Surpriză uriaşă la CM 2018! Campioana mondială Germania, una dintre marile favorite ale caselor de pariuri, a pierdut cu 0 la 2 meciul cu Coreea de Sud şi părăseşte Campionatul Mondial încă din faza grupelor.

O asemenea ruşine pentru fotbalul german s-a mai întâmplat cu foarte mult timp în urmă, în 1938. După eşecul cu Mexic şi victoria în prelungiri cu Suedia, Germania avea nevoie de o victorie la limită pentru a merge mai departe. Mingea s-a încăpăţânat însă să ocoleasă buturile asiaticilor timp de 90 de minute. Lovitura de graţie a venit la cealaltă poartă chiar în prelungiri, când Kim Young a marcat un gol validat de arbitrajul video. Nemţii, proverbiali pentru victoriile obţinute in-extremis, au forţat atacul pentru a trăi umilinţa supremă, un nou gol în poarta lui Neuer.

Germania e a treia națională care iese din grupe după ce anterior a câștigat titlul mondial, după Italia în 2006 şi Spania în 2010. În celălalt meci al zilei, Suedia s-a impus cu 3-0 în faţa Mexicului, dar ambele selecţionate se vor regăsi în optimile de finală ale turneului din Rusia.

 ECHIPELE DE START

Germania: 1. Manuel Neuer (căpitan) – 18. Joshua Kimmich, 5. Mats Hummels, 15. Niklas Suele, 3. Jonas Hector – 6. Sami Khedira, 8. Toni Kroos – 14. Leon Goretzka, 10. Mesut Ozil, 11. Marco Reus – 9. Timo Werner

Selecţioner: Joachim Low

Rezerve: 12. Kevin Trapp, 22. Marc-Andre ter Stegen – 2. Marvin Plattenhardt, 4. Matthias Ginter, 16. Antonio Ruediger, 19. Sebastian Rudy, 21. Ilkay Gundogan, 20. Julian Brandt, 13. Thomas Muller, 7. Julian Draxler, 23. Mario Gomez

Coreea de Sud: 23. Jo Hyeonwoo – 2. Lee Yong, 3. Jung Seunghyun, 19. Kim Younggwon, 14. Hong Chul – 17. Lee Jaesung, 15. Jung Wooyoung, 20. Jang Hyunsoo, 18. Moon Seonmin – 13. Koo Jacheol, 7. Son Heungmin (căpitan)

Selecţioner: Shin Taeyong

Rezerve: 1. Kim Seunggyu, 21. Kim Jinhyeon – 4. Oh Bansuk, 12. Kim Minwoo, 5. Yun Youngsun, 22. Go Yohan, 9. Kim Shinwook, 16. Ki Sungyueng, 10. Lee Seungwoo, 6. Park Jooho, 8. Ju Sejong, 11. Hwang Heechan

Arbitru: Mark Geiger (SUA); arbitri asistenţi: Joe Fletcher (Canada), Frank Anderson (SUA); arbitru de rezervă: Julio Bascunan (Chile); arbitru asistent de rezervă: Christian Schiemann (Chile)

 

Arbitru video: Danny Makkelie (Olanda); arbitri asistenţi video: Corey Rockwell (SUA), Tiago Martins (Portugalia), Artur Dias (Portugalia)

Clasamentul grupei ar arăta în acel moment așa:

1. Germania 6 puncte, golaveraj 3-2
1. Mexic 6 puncte, golaveraj 3-2
1. Suedia 6 puncte, golaveraj 3-2
4. Coreea de Sud 0 puncte
 

În acest caz, Germania ar merge mai departe, datorită numărului mai mare de goluri marcate în meciurile directe în 3. Alături de ea s-ar califica Suedia.


COREEA DE SUD – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Selecţionerul naţionalei de fotbal a Coreei de Sud, Shin Tae Yong, recunoaşte că echipa sa are şanse de 1% de a câştiga meciul cu Germania, de miercuri, din grupa F a Cupei Mondiale 2018, şi de a ajunge în faza optimilor.

Germania este sigură de calificare dacă va câştiga la două goluri diferenţă sau mai mult, în timp ce asiaticii, pentru a putea spera să ajungă în optimi, trebuie să învingă campioana mondială şi să spere că Mexic va câştiga în faţa Suediei.

”Nu am avut timp suficient pentru a pregăti strategic partida cu Germania. Întâlnim campioana mondială şi chiar dacă ne-am îmbunătăţi jocul va fi extrem de dificil pentru noi. Avem şansă 1% şi vom încerca să facem un meci final cât mai frumos”, a afirmat tehnicianul sud-coreean.

Coreea de Sud a pierdut ambele meciuri de până acum din grupă, 0-1 cu Suedia şi 1-2 cu Mexic, fiind pe ultimul loc. 

COREEA DE SUD – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Grupa E este grupa cu cele mai multe scenarii posibile, toate echipele având şanse de a avansa în optimi. Mexicul este prima, cu şase puncte, urmată de Germania și Suedia, câte trei, şi Coreea de Sud, zero.

Mexicul se va califica dacă va învinge sau va face egal cu Suedia. Mexicanii pot merge mai departe şi cu un eşec, dacă Germania, campioana mondială, pierde sau face egal cu Coreea de Sud. Germania merge mai departe cu o victorie la două goluri în faţa Coreei de Sud, dar şi cu o victorie indiferent de scor, dacă Suedia nu va învinge Mexicul. Germania se poate califica şi la golaveraj, cu o victorie în meciul cu Coreea de Sud, chiar dacă Suedia învinge Mexicul. Suedia merge mai departe dacă bate Mexicul, iar Germania pierde cu Coreea de Sud. Dacă Suedia şi Germania înving, scandinavii pot merge mai departe la golaveraj. Chiar dacă a pierdut primele două partide din grupă, Coreea de Sud încă păstrează şanse de a ajunge în optimi, dar trebuie să învingă Germania şi să spere că Suedia va pierde cu Mexicul, departajarea urmând să se facă la golaveraj.

„Nationalmannschaft”, departe de forma de acum patru ani şi de aşteptările pentru CM 2018, a pierdut primul meci, 0-1 cu Mexicul, iar pe al doilea l-a câştigat in extremis, cu 2-1, după ce a fost condusă.

Mesut Ozil şi Sami Khedira, titular în prima partidă, au fost doar rezerve în meciul al doilea, din care a lipsit şi Mats Hummels, accidentat.

Reus, care a ratat ediţia din 2014 din cauza unei accidentări în ultimul meci amical, va fi din nou titular în meciul de miercuri, după o evoluţie bună contra Suediei. 

COREEA DE SUD – GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Fundaşul central Niklas Suele, care în urmă cu patru ani abia promova din liga a treia, este probabilul înlocuitor al lui Jerome Boateng, eliminat în meciul cu Suedia. 

Mijlocaşul Sebastian Rudy, care a suferit o fractură nazală, ar putea juca titular, dar dacă nu va fi apt, ”veteranul” Khedira va fi cel mai probabil înlocuitor.

Thomas Muller, care a marcat câte 5 goluri la fiecare din ultimele două turnee finale ale Cupei Mondiale, nu a înscris niciodată în Rusia şi evoluţiile sale îl presează pe selecţionerul Joachim Loew să îi dea o şansă lui Julian Brandt, care a impresionat în finalurile celor două meciuri jucate.

Cele două echipe au jucat două trei meciuri directe, Germania având două victorii, iar Coreea de Sud una. Die Mannschaft s-a impus în 2002 la Cupa Mondială, cu 1-0, chiar în Coreea de Sud, în semifinale, impunându-se şi în 1994, cu 3-2.

Căpitanul sud-coreean Ki Sungyueng nu va juca în meciul de la Kazan, din cauza unei accidentări la gambă.

Germania nu a fost eliminată după faza grupelor la Cupa Mondială de la ediţia din 1938.

Surpriză uriaşă la CM 2018! Campioana mondială Germania, una dintre marile favorite ale caselor de pariuri, a pierdut cu 0 la 2 meciul cu Coreea de Sud şi părăseşte Campionatul Mondial încă din faza grupelor. O asemenea ruşine pentru fotbalul german s-a mai întâmplat cu foarte mult timp în urmă, în 1938. După eşecul cu Mexic şi victoria în prelungiri cu Suedia, Germania avea nevoie de o victorie la limită pentru a merge mai departe. Mingea s-a încăpăţânat însă să ocoleasă buturile asiaticilor timp de 90 de minute. Lovitura de graţie a venit la cealaltă poartă chiar în prelungiri, când Kim Young a marcat un gol validat de arbitrajul video. Nemţii, proverbiali pentru victoriile obţinute in-extremis, au forţat atacul pentru a trăi umilinţa supremă, un nou gol în poarta lui Neuer. Germania e a treia națională care iese din grupe după ce anterior a câștigat titlul mondial, după Italia în 2006 şi Spania în 2010. În celălalt meci al zilei, Suedia s-a impus cu 3-0 în faţa Mexicului, dar ambele selecţionate se vor regăsi în optimile de finală ale turneului din Rusia.