Coşmarul prietenilor şi rudelor celor DISPĂRUŢI în IADUL din clubul Colectiv. Multe persoane nu au fost găsite

Drama prin care trec familiile tinerilor care au fost, vineri seară, în clubul Colectiv, continuă. Sunt părinţi care nu dau de copiii lor şi îi caută disperaţi atât la spitale, cât şi la Institutul Naţional de Medicină Legală.

RomaniaTV.net
31 oct. 2015, 12:24

Mai mulţi studenţi sunt pe listele de la spitale. Unii sunt în stare foarte gravă şi se zbat între viaţă şi moarte. Aproape 200 de persoane au ajuns la spital. Puţini dintre ei au scăpat doar cu răni superficiale. Sunt momente cruciale pentru mai multe familii care nu îşi găsesc apropiaţii.

Citeşte şi Incendiu în Colectiv. Administratorul firmei care a izolat fonic tavanul clubului, declaraţii şocante

Paul Alexandru Georgescu a fost căutat de familie toată noaptea şi nu a fost găsit.

Citeşte şi Incendiu în Colectiv. Administratorul firmei care a izolat fonic tavanul clubului, declaraţii şocante

Şi Monica Tănăsoiu este o tânără pe care apropiaţii au dat-o dispărută. Monica Tănăsoiu Aceasta lucrează într-o agenţie de publicitate din Bucureşti şi vineri s-a hotărât să iasă din Clubul Colectiv, la lansarea albumului formaţiei Goodbye To Gravity. Familia a făcut apel către toţi prietenii fetei pentru a o găsi. Monica nu a fost găsit nici în club, nici la vreun spital unde au fost repartizaţi morţii. 

Laurenţiu Varlan şi iubita sa, ambii din Vaslui, sunt căutaţi de familia disperată a tânărului, care nu a mai primit niciun semn de la cei doi aseară.

Alte două fete sunt date dispărute după ce au fost aseara în clubul în care a fost incendiul. Numele lor sunt Enache Diana Elena (mijloc) şi Oprita Carmen Irina (cunoscută drept Karina Opriţă de prieteni si colegi, dreapta). 

Citeşte şi Tragedia din Colectiv, filmată din patru unghiuri. Imagini TERIFIANTE surprinse de camerele de supraveghere