Craiul de Dorobanţi Codin Maticiuc i-a venit de hac unui escroc care a vrut să-l înşele prin metoda telefonul

Publicat: Luni, 01 August 2016 12:55 // Actualizat: Luni, 01 August 2016 12:55 // Sursa: romaniatv.net

Codin Maticiuc a fost atras într-o escrocherie prin metoda telefonul. Craiul de Dorobanţi, poreclit Poponeţ, a fost sunat de un individ care s-a dat drept un cunoscut de-ai lui şi i-a cerut 2.000 euro împrumut. Acesta însă nu a înghiţit minciuna şi a sunat imediat la poliţie, iar escrocului i s-a făcut un flagrant.

Codin Maticiuc povesteşte pe pagina sa de facebook cum s-a întâmplat totul:

"Joi seara m-a sunat un tip care a pretins a fi un prieten de-al meu plecat de mult in străinătate, CB. L-am întrebat ce e cu vocea lui, mi-a spus ca e răgușit deși era evident ca minte. L-am întrebat pe unde mai e si mi-a spus țara in care prietenul meu se afla deci era informat. M-a rugat să-l împrumut cu 2000 de euro. Am acceptat pe loc caci sunt satul de escrocii ăștia care ne-au terorizat părinții si bunicii. I-am dat întâlnire in Herăstrău si a zis asa zisul "CB" ca trimite un om de-al sau si ca el imi va înapoia banii cand revine in țara.

Aveam niste idei in cap cand am inchis telefonul dar apoi m-am gândit la Gigi si unul din motivele pentru care a fost inchis si m-am răzgândit pe loc. N-as rezista in pușcărie nici macar o zi cu porecla mea, am mai spus asta.
Am sunat la 112 si le-am spus problema mea. Neîncrezător. Mi-au spus ca ma va suna in cateva minute cineva de la circa poliție. In 14 minute m-au sunat. Erau deja in fata casei mele, doua mașini de la sectia 2 cu 4 agenți. 
La întâlnirea cu băiatul lui "CB" am fost împreuna cu un martor si i-am înmânat un plic sigilat care conținea niste hârtii dar si 100 de lei asa cum ma sfatuisera agenții. In momentul in care l-a ridicat a fost si el "ridicat" de polițiștii aflați in apropiere. 

Tipul se numește Cristian Dumitru si este sofer de taxi, domiciliat in Aviatiei. Fara cazier.
Susține ca a fost rugat de un "client" pe care nu-l cunoaște sa faca aceasta "cursa". Numărul lui "CB" n-a mai funcționat din momentul arestării lui Cristi.
Poliția va face tot posibilul sa găsească si sa retina rețeaua dar e foarte posibil sa nu reușească si Cristian Dumitru sa fie si el eliberat din lipsa de probe", a scris Codin Maticiuc pe reţeaua de socializare.

Craiul de Dorobanţi îi îndeamnă pe toţi care se confruntă cu astfel de situaţii să sune imediat la 112. 

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
codin maticiuc crai de dorobanţi escrocherie flagrant metoda telefonul
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6667
RON
17 Oct
noapte 10 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H