Crima care a şocat o lume întreagă: un bărbat şi-a ucis fiica şi copilul pe care îl avea împreună cu ea

Un bărbat și-a ucis fiica cu care avea o relație, pe copilul rezultat din relaţia incestuoasă și pe tatăl adoptiv al tinerei.

25 apr. 2018, 17:07
Crima care a şocat o lume întreagă: un bărbat şi-a ucis fiica şi copilul pe care îl avea împreună cu ea

Bărbatul care își părăsie soția pentru a avea o relație cu fiica lui, Katie, în vârstă de 20 de ani, a șocat încă o dată o lume întreagă, potrivit thesun.co.uk.

Acuzat de incest şi relaţii sexuale cu un minor, Steven Pladl, 45 de ani, nu a mai făcut față presiunii și a curmat patru vieți. El urma să fie judecat luna aceasta pentru faptele sale.

Joi, bărbatul a pornit pe un drum fără întoarce în trei State din SUA. Autoritățile spun că prima crimă a avut loc în Knightdale, North Carolina. Acolo Steven și-a ucis copilul de 7 luni pe care îl avea împreună cu fiica lui.

Din relaţia ei cu părintele biologic a rezultat un copil, Bennett.

Steven s-a oprit apoi în New Milford, Connecticut. Aici bărbatul a împușcat-o pe Katie și pe tatăl ei adoptiv, Anthony Fusco. Trupurile celor doi au fost găsite într-o mașină, potrivit WTIC.

Mai târziu, poliția a descoperit într-o mașină în Dover, New York, corpul neînsuflețit a lui Steven care s-a sinucis.
Katie Pladl

Se crede că fata s-a despărțit de tatăl ei înainte ca acesta să comită crimele. Autoritățile primiseră un telefon de la mama bărbatului.

„Katie s-a despărțit de Steven la telefon, ieri. Ea este în New York și el mi-a spus că este pe drum spre ea. Și-a ucis copilul. Mi-a spus să sun poliția”, a declarat mama lui Steven.

Povestea șocant a început atunci când Katie, în vârstă de 20 de ani, a vrut să-și găsească părinții biologici. Tânăra din statul american Carolina de Nord fusese dată spre adopție în 1998. I-a regăsit cu ajutorul rețelelor de socializare, iar după mai multe discuții a mers să-i viziteze. Așa tânăra și-a întâlnit tatăl biologic, pe Steven.