Crima care a şocat România. Două bătrâne paralizate, violate şi ucise în propria casă. Criminalul este LIBER

Două surori din judeţul Hunedoara au fost violate, bătute cu sălbăticie şi apoi ucise în propria casă. Femeile au fost găsite fără suflare de un vecin, care a alertat poliţia. Criminalul este încă în libertate.

RomaniaTV.net
21 ian. 2016, 08:17
Crima care a şocat România. Două bătrâne paralizate, violate şi ucise în propria casă. Criminalul este LIBER

Două femei, în vârstă de 69, respectiv 72 de ani, din satul Balomir, comuna Sântămăria Orlea, au fost găsite fără suflare în propria lor locuință, de câțiva vecini.

Din primele cercetări, cele două femei prezentau urme de lovituri puternice în zona capului, care le-ar fi cauzat moartea. Se pare că, cele două surori sufereau de handicap neuromotor, iar vecinii erau cei care le ajutau la treburile gospodărești, scrie servuspress.ro.

Unul dintre vecini a fost cel care a făcut macabra descoperire. El le-a găsit pe amândouă zăcând pe podeaua casei, miercuri dimineața, când a mers să le ducă mâncare. Ele erau dezbrăcate și întinse pe jos. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

„A fost semnalată moartea suspectă a două femei din satul Balomir, însă, deocamdată nu avem mai multe date. Cele două victime prezentau urme de violență pe corp, fiind transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală Hunedoara, pentru a se stabili și cauza decesului. Există deja și un cerc de suspecți, iar ancheta este în desfășurare”, a declarat procurorul Mirela Negruțiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Cercetările sunt continuate de polițiștii hunedoreni sub supravegherea unui procuror de la Tribunalul Hunedoara pentru a stabili exact cauza deceselor și mobilul crimei.