Crimă în stradă, la Craiova. Un tânăr a fost înjunghiat în inimă, pentru că şi-a apărat prietenul

Un tânăr de 27 de ani a fost înjunghiat în inimă, la Craiova, după ce a sărit în apărarea unui prieten. Ucigaşul a fost arestat pentru 30 de zile.

05 sept. 2017, 05:52
Crimă în stradă, la Craiova. Un tânăr a fost înjunghiat în inimă, pentru că şi-a apărat prietenul

Crima s-a petrecut în cartierul Brazda lui Novac, în fața unui magazin nonstop, unde se adunaseră mai mulți tineri. La un moment dat, între aceștia a pornit un conflict, în urma căruia Felix Bîscă a fost ucis. Martorii susțin că acesta a fost omorât pentru că a sărit în apărarea unui prieten, care avea un conflict mai vechi cu un bărbat din Brazdă.

Înainte să se întâmple tragedia, Bimby a fost la verișoara lui la un grătar, iar în jurul orei 1.00 a ajuns în Brazdă. Eu eram cu el și cu încă un prieten. Prietenul nostru comun avea o problemă cu o persoană din acel cartier. Băiatul respectiv l-a lovit pe prietenul nostru, iar Bimby a sărit în apărarea lui. Restul persoanelor care mai erau acolo i-au despărțit. S-au calmat pentru aproximativ 20 de minute, apoi un anumit băiat tot căuta motive de ceartă. L-a și amenințat pe Bimby că lucrurile nu o să rămână așa. El m-a trimis acasă, mi-a spus că poate o să se întâmple ceva urât. Nu știam… regret că nu l-am luat cu mine acasă. Mi-a promis că va fi bine“, a declarat o cunoștință a lui Felix, citată de gds.ro.

După ce a plecat acasă persoana de care era însoţit Felix Bîscă, scandalul a reînceput, iar tânărul de 27 de ani și-a găsit sfârșitul, fiind înjunghiat în zona inimii. Cel care l-a ucis, Florentin Popa, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat pentru 31 de zile.