Crimă înfiorătoare în Dolj. Un ţigan a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă

Unul dintre cei mai bogaţi ţigani din Dolj a fost găsit cu gâtul tăiat. Mai mulţi bărbaţi au intrat peste el în casă şi l-au omorât în timp ce dormea. Poliţiştii răscolesc tot judeţul după agresori, însă aceştia nu au fost deocamdată identificaţi, informează România TV.

16 aug. 2014, 12:04
Crimă înfiorătoare în Dolj. Un ţigan a fost găsit cu gâtul tăiat în propria casă

Teribila crimă s-a petrecut noaptea trecută. În localitatea Cârcea din Dolj toată suflarea dormea după petrecerea dată de Sfânta Maria. La cinci dimineaţa, liniştea a fost străpunsă de un strigăt de groază. O femeie şi-a găsit bărbatul într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat.

„Au venit nişte hoţi şi l-au tăiat pe nepotul meu noaptea. I-au luat gâtul jos”, a relatat o rudă a victimei.

Bărbatul ucis era foarte cunoscut şi înstărit. Deşi rubedeniile susţin că scopul ucigaşilor a fost jaful, din casă nu a dispărut vreun bun de valoare. „Nu au luat nimic, nu au cerut nimic. I-a luat gâtul. Era cu nevastă-sa în pat”, a spus un alt membru al familiei.

Poliţiştii şi procurorii au făcut cercetări toată dimineaţa şi au luat la audieri zeci de localnici, inclusiv pe soţia celui omorât. Nimeni nu i-a vazut pe agresori, însă lumea vorbeşte de doi oameni care ar fi ieşit dimineaţă din curtea celui ucis.