Crimă înfioratoare în Timişoara. Un tată şi-a omorât copilul de 6 ani, apoi s-a sinucis

O teribila descoperire a fost facuta in cartierul Fabric din Timisoara in aceasta dimineata. Un copil de numai 6 ani a fost ucis de propriul tata, care mai apoi a incercat sa-si ia zilele.

RomaniaTV.net
20 nov. 2016, 10:11

UPDATE: Bărbatul care şi-a înjunghiat mortal cu un cuţit fiul de şase ani, apoi a încercat să se sinucidă a murit în locuinţa lor din Timişoara.

Echipajele medicale au încercat aproximativ o oră şi jumătate să-l resusciteze pe bărbat, în vârstă de 48 de ani, însă fără rezultat, în final fiind declarat decesul acestuia.

Un copil de şase ani din Timişoara a fost înjunghiat mortal cu un cuţit în piept de către tatăl său, care apoi a încercat să se sinucidă, mama băiatului sunând la 112 după ce a auzit zgomote într-una dintre camerele locuinţe, unde bărbatul se încuiase cu fiul său.

Politisti, pompieri si medici au mers in mare graba pe stradat Tigrului pentru a vedea ce s-a intamplat, scrie opiniatimisoarei.ro.

Citeşte şi Tânăra din Timişoara care şi-a ucis iubitul afacerist, arestată preventiv

Micutul a fost injunghiat in piept. Cand si-a dat seama de grozavia pe care a savarsit-o, tatal si-a infipt si el un cutit in piept, apoi si-a taiat venele.

In tot acest rastimp, mama era in baie si facea dus, asa ca nu a auzit nimic, pentru ca, spune ea, se pregateau sa mearga cu totii la biserica.

Cand a iesit din baie, femeia a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Copilul si sotul erau incuiati intr-o incapere din care razbateau zgomote ciudate.

Citeşte şi Un copil de 11 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Timişoara

Barbatul se inchisese in camera cu copilasul, il omorase si incerca sa-si ia viata. Disperata, femeia a sunat la 112 sa ceara ajutor.

Familia este de loc din Chisinau, Republica Moldova, si venise in Timisoara de mai bine de un an, unde cei doi.