Criminalul jandarmului de la Sibiu, surprins de camerele de supraveghere

Noi detalii în cazul jandarmului găsit mort în ghereta din faţa Consulatului German din Sibiu în urmă cu o săptămână. Anchetatorii au reuşit să vadă pe camerele de supraveghere silueta unui bărbat. Se conturează tot mai mult ipoteza răzbunării în acest caz.

RomaniaTV.net
05 iun. 2012, 10:06
Criminalul jandarmului de la Sibiu, surprins de camerele de supraveghere

Poliţiştii bănuiesc că bărbatul care se vede pe camerele video ar fi un cunoscut de-al jandarmului, pentru că acesta tocmai făcuse schimb de tură, iar asasinul ştia acest lucru.

Sâmbătă, poliţiştii aveau un suspect, dar s-a dovedit că nu acesta era criminalul.

Miercuri, 30 mai, în jurul orei 6.45, Jandarmeria Sibiu a fost anunţată de către reprezentanţii ISU că un subofiţer de Jandarmerie este decedat lângă ghereta unde îşi desfăşura misiunea de pază şi protecţie instituţională de la Consulatul German din Sibiu. Medicii de pe ambulanţă, sosiţi la faţa locului, au constatat că bărbatul a fost înjunghiat, de cinci ori în zona toracică.

În urma primelor cercetări, anchetatorii au stabilit că jandarmul, în vârstă de 35 de ani, a fost ucis, acesta decedând după ce a fost înjunghiat cu un obiect contondent.

Acest caz tragic este unic în istoria Jandarmeriei Române. „Este prima dată când se întâmplă așa ceva în istoria Jandarmeriei Române, ca un militar aflat în misiune pe timp de pace să fie omorât”, a spus locotenentul Florin Hulea, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române.